​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Pactius brugeroprettelse og genåbning ved behov for ændring

Her kan du finde vores vejledning til Pactius og få svar på hvordan du som forsker bliver oprettet som bruger i Pactius eller hvordan du kan genåbne dit forskningsprojekt i Pactius. 

Pactius brugeroprettelse

Hvis du som forsker ønsker at blive oprettet som bruger i Pactius, skal du sende en mail til vores fælles postkasse på:

I mailen skal du oplyse din RegH-mail, dit ansættelsessted (fx hospital) og at du ønsker at blive oprettet som pactiusbruger. 

Du vil som udgangspunkt blive oprettet som bruger i løbet af et par dage.

Genåbning ved behov for ændring
Får du brug for at lave en ændring til et forskningsprojekt, som du allerede har fået godkendt i Pactius, skal du kontakte Videncenter for Dataanmeldelser for at få genåbnet forskningsprojektet i Pactius. 

For at genåbne dit forskningsprojekt bedes du angive den titel, som forskningsprojektet er registeret under i Pactius. Du kan kontakte os  via vores fælles telefon eller fælles postkasse.

Hvis din ændring omfatter, at forskningsprojektet skal flyttes fra dig til en ny kontaktperson, bedes du angive navn og RegH-mail på den person, som forskningsprojektet ønskes overflyttet til. ​Hvis vedkommende endnu ikke er oprettet som bruger i Pactius, skal det gøres først.

Genåbning anmeldt via tidligere anmeldelsesblanketter

Ønsker du at lave en ændring til et forskningsprojekt, som du har anmeldt via vores gamle anmeldelsesblanketter, skal du registrere det i Pactius på samme måde, som hvis det var et nyt forskningsprojekt.
 
Husk at oplyse din oprindelige godkendelsesdato og godkendelsesnummer.

Udover ændringen skal du også registrere de oplysninger, som forsat gør sig gældende, da vi arkivere din gamle anmeldelse. Mange af oplysningerne vil du kunne kopiere over fra dine gamle anmeldelsesblanketter.


Redaktør