Mange lokationer - fælles ambition

CIMT er en stor organisation, der samarbejder på mange niveauer - regionalt, tværregionalt, fællesregionalt og nationalt - og vi har én fælles ambition: At understøtte klinikerne og hospitalerne bedst muligt, fordi det handler om liv.


​Fælles partnerskabsambition

Vi har ansvar for sundheds-it og digitalisering på alle hospitaler og centre i Region Hovedstaden.

Vores fornemmeste opgave er at sikre sundhedspersonalet de bedste teknologiske betingelser, så de kan tilbyde patienterne en behandling af højeste kvalitet.

Fysisk er vi spredt på over 14 forskellige lokationer. Men vi deler en fælles ambition på tværs af enheder og sektioner: At understøtte klinikerne og hospitalerne bedst muligt gennem et styrket partnerskab med hospitalerne.

Du kan læse mere om vores ambition på siden Mission og vision

Se også CIMT's samlede organisation på siden Organisation


Brede og spændende samarbejder

I CIMT samarbejder vi med en bred vifte af leverandører samt både nationale, fællesregionale, tværregionale og regionale samarbejdspartnere. 

Det kan du læse mere om på siden Beslutningsfora og samarbejder 

Til dagligt arbejder vi også tæt sammen med hospitalerne omkring digitale løsninger indenfor eksempelvis billeddiagnostik, telemedicin og robotteknologi. Det gælder ikke mindst ift. udviklingen af Sundhedsplatformen, hvor løsningerne i høj grad udvikles agilt under SAFe rammeværket.


Redaktør