Anna Olga Aaskilde Laursen

Anna Olga Aaskilde Laursen: ”Det er altid udfordrende at arbejde i CIMT. Du udvikler dig meget og har nogle virkelig dedikerede kollegaer.” Delprogramleder for Bedre Basis under CIMT målbillede 2017 i enheden, Strategi & Porteføljestyring i sektionen Strategi & Styring.

​​​

Stilling: Specialkonsulent, delprogramleder
Placering i: Ansat i enheden, Strategi & Porteføljestyring i sektionen, Strategi & Styring
Uddannelse: Cand.mag. i filosofi og dansk fra Roskilde Universitet
Ansat i CIMT: Siden 2012
Din baggrund?

Før jeg kom til CIMT har jeg arbejdet med ejendomsudvikling i den private sektor og som konsulent i direktionssekretariatet på Glostrup Hospital. Det var mit første skridt ind i sundhedsvæsenet.

Dine arbejdsopgaver?

Delprogramleder for Bedre Basis under CIMT målbillede 2017.

Det bedste ved dit job?

Det er altid udfordrende, så jeg udvikler mig meget. CIMT er en kompleks virksomhed, og det er ikke nogen let opgave at skabe overblik og koordinere på tværs af organisationen. Men det er meget spændende, og så er det motiverende at opleve, at jeg kan være med til at gøre en forskel for kollegerne. 

Hvorfor CIMT?

Da jeg var på Glostrup Hospital, var det helt tydeligt, at der var behov for mere standardisering på tværs af hospitalerne. Derfor var det oplagt at søge ind til CIMT. Men også fordi det var spændende at søge ind i et nyetableret center. Der er en helt særlig ånd i nye store projekter, hvor man bygger togskinnerne, mens toget kører. Det, at kunne være med til at forme et sted, er noget, som motiverer mig meget.

Hvilke råd ville du give en ny medarbejder?

Tag ud og snak med kollegaerne og lær dem at kende – og lad dig ikke slå ud det første halve år. Lær kolleger at kende på tværs af organisationen – det er her, vi har vores styrke. Det giver dig mange muligheder både nu og i fremtiden.​

 

Redaktør