​​

Henrik Aarfeldt

”Jeg løber aldrig tør for udfordringer, og det jeg laver hver dag kan betyde liv eller død for andre" fortæller it-specialist Henrik Aarfeldt, der er it-specialist i Drift.
  • Stilling: It-specialist
  • Placering: Ansat i Drift, enheden Drift
  • Uddannelse: Elektriker
  • Ansat i CIMT: 2012

Din baggrund?

Jeg er uddannet elektriker og har arbejdet med netværk i 15 år. Mit ryk fra elektriker til it-specialist skete helt automatisk. Jeg arbejdede med at installere netværk for forskellige mobiltelefonselskaber, og så blev jeg grebet af området. 

Dine arbejdsopgaver?

Jeg arbejder med sårbarhedkortlægning på alt udstyr samt overvågning. Det er mig og min kollega, der programmerer overvågning til alle enheder, og på store alamtavler holder vi øje med systemerne. Når et nyt system kommer i drift, skal det overvåges. Derfor kommer vi ind allerede i design- og implementeringsfasen. Vi har generelt en meget travl hverdag, der altid byder på nye udfordringer og giver mig en stor berøringsflade til resten af butikken.

Det bedste ved dit job?

Forskelligheden er det bedste ved mit job. Opgaverne er alsidige, og det er utroligt udviklende. Og så kan jeg godt lide, at det er vigtigt, det vi laver. Det handler om liv eller død, og derfor gør man sig ekstra meget umage. ​

Hvorfor CIMT?

Efter mange år i Dong Energy, blev min afdeling solgt, og heldigvis stod de og manglede en som mig i CIMT. Det var ikke helt tilfældigt, for CIMT var kunde hos Dong Energy, så jeg kendte allerede en del til organisationen. Der er ikke mange, som laver det, vi gør her.

Hvilke råd ville du give en ny medarbejder?

Det er et meget specialiseret sted, og det tager tid, før man har området ind under huden. Vi har over 1000 systemer, som vi skal kende. Der er også mange specialer og masser af forkortelser. Samtidig er der stor mulighed for at udvikle sig inden for et hvert fagområde. Så glæd dig, og vær ikke bange for at spørge dine kolleger til råds. Hos CIMT bliver man taget godt imod. ​


Redaktør