Jacob Willadsen

”Det er motiverende, når mit skrivebordsarbejde rammer organisationen. Når jeg igennem mit arbejde er med til at hjælpe andre" fortæller Jacob Willadsen, der er specialkonsulent i Medico Forvaltning
  • Stilling: Specialkonsulent
  • Placering: Sektionen Medico Forvaltning, enheden Medico
  • Uddannelse: Civilingeniør
  • Ansat i CIMT: 2013

Din baggrund?

Jeg har læst civilingeniør på DTU. Både under min uddannelse og som færdiguddannet har jeg beskæftiget mig med sundhedsvæsenet. Jeg startede min karriere på Herlev Hospital, kom senere til Philips Healthcare og arbejder nu i CIMT.

Dine arbejdsopgaver?

Sammen med mit team arbejder vi på at implementere og drifte Medusa. Medusa er et program, som samler alle former for tekniske data i et brugervenligt og fleksibelt system, der optimerer indkøb, service, vedligehold og livscyklus for medico-udstyr & it. Formålet er at give ledelsen et overblik over, hvor gammelt udstyret er, og hvornår det fx skal til test.

Hvad er det bedste ved dit job?

Det er motiverende at være med til at omsætte et projekt til virkelighed: Når skrivebordsarbejdet rammer organisationen, og det lykkes. Det gør heller ikke noget, at det, jeg laver, kan bruges til noget og hjælper andre. Variationen mellem det tekniske og kontakten til andre mennesker motiverer mig meget. Jeg har stor berøringsflade med mange forskellige faggrupper, og det skaber en god dynamik. Alene i mit team er vi to ingeniører, en medicoteknikker og en sygeplejeske.

Hvorfor CIMT?

Jeg har siden min tid på universitet udelukkende arbejdet med medico og Healtcare. Det fascinerer mig at arbejde med et område, hvor jeg gør en forskel. Måske skyldes det også, at jeg nærmest er vokset op i sundhedsvæsenet med en mor, som er sygeplejerske. Og for det ikke skal være løgn, er jeg i dag gift med en læge.

Hvilke råd ville du give en ny medarbejder?

CIMT er en stor organisation med en kompleks struktur. Folk er meget engagerede i deres arbejde og har stort fokus på opgaverne. Derfor er det også vigtigt, at du selv er åben og imødekommende. Mød op i fredagsbaren og lær dine kollegaer at kende!


Redaktør