​​

MinSP app

En app, der giver dig som patient en nem og hurtig adgang til Min Sundhedsplatform (iPhone/iPad og Android)

Se prøvesvar, book aftaler og skriv til afdelingen

I appen kan du som patient stort set de samme ting, som du kan på minsundhedsplatform.dk. Du kan se prøvesvar, og er du ambulant patient, kan du skrive til den afdeling, du er tilknyttet og booke tid til visse ambulante undersøgelser og behandlinger – præcis som på minsundhedsplatform.dk. 

Du kan se allergier og stillede diagnoser med det samme i appen – men du får en mere detaljeret adgang til dine sundhedsoplysninger via minsundhedsplatform.dk.

Husk at tjekke borger.dk og eboks.dk

Du kan se nogle af dine aftaler i appen, men både på minsundhedsplatform.dk og i appen vil aftaler om fx indlæggelse og operation ikke fremgå. Det er derfor vigtigt, at du fortsat tjekker borger.dk eller eboks.dk, hvor der kan ligge indkaldelser, der ikke fremgår af Min Sundhedsplatform. Uanset om en indkaldelse fremgår af Min Sundhedsplatform eller ej, kan der ligge information på borger.dk eller eboks.dk, som du bør være opmærksom på, inden du møder op til undersøgelse eller behandling.

For alle patienter i Region Hovedstaden og Region Sjælland

Appen kan, som minsundhedsplatform.dk, benyttes hvis du er patient på et af Region Hovedstadens og Region Sjællands hospitaler.

Log på med MitID første gang

Første gang du logger på appen, sker det med MitID ligesom på minsundhedsplatform.dk. Derefter kan du benytte pinkode eller touch-id.


Redaktør