Rammeaftale 2010

​I rammeaftale 2010 har kommunerne og regionen indgået en aftale om faglig udvikling, styring og koordinering af kommunale og regionale tilbud på social-, socialpsykiatri- og specialundervisningsområdet.

​​

​Godkendt ramm​​eaftale ​​​

Rammeaftale 2010 er tiltrådt af kommunerne i hovedstadsregionen og Regionsrådet i Kommunekontaktrådet d. 5. oktober 2009.
Rammeaftale 2010 er udarbejdet i hhv. en generel og beskrivende del.

Den generelle del ​​

 Rammeaftale 2010 - Generell​e del (pdf - åbner i et nyt vindue)Her kan du læse den generelle del af rammeaftale 2010 (pdf-fil åbner i nyt vindue)

Den beskrivende del ​​​

​Rammeaftale 2010 - Beskrivende del (pdf - åbner i et nyt vindue)Her kan du læse den beskrivende del af Rammeaftale 2010 (pdf-fil åbner i nyt vindue)

Bilag​​​​

Rammeaftale 2010 - Bilag (pdf​ - åbner i et nyt vindue)Her kan du læse bilagene til Rammeaftale 2010 (pdf-fil åbner i nyt vindue)

Redegørelser fra kommu​nerne ​

Udgangspunktet for udarbejdelse af rammeaftalen er de redegørelser, som kommunerne/regionens driftsvirksomheder har indsendt til regionen den 1. maj 2009. Redegørelserne indeholder kommunernes vurdering af deres behov for pladser og deres udbud af pladser i årene 2010-2013.

Tekstredegørelser fra ​​kommunerne ​

Kommunernes redegørelser indeholder ud over talmaterialet, som er indeholdt i Rammeaftalens beskrivende del, også en tekstredegørelse. Tekstredegørelserne er lagt ind med link i boksen til højre.

Takstoversigt​ ​​​

Takstoplysninger for de enkelte tilbud i 2010 fremgår af følgende to bilag.
Takstudvikling på områderne (pdf - åbner i et nyt vindue) 
Takstudvikling efter paragraffer (pdf - åbner i et nyt vindue)

Fremadrettede opgave​​r i forbindelse med rammeaftale 2010​​​​

I rammeaftalens generelle del for 2010,er der på side 17-19 beskrevet en række nye udviklingsopgaver, som den administrative koordinationsgruppe vedr. rammeaftaler er ved at konkretisere.
​Se Status på det fremadrettede arbejde (pdf - åbner i et nyt vindue) på området.

​​

 

Redaktør