Rammeaftale 2011

​​I rammeaftale 2011 har kommunerne og regionen indgået en aftale om faglig udvikling, styring og koordinering af kommunale og regionale tilbud på social-, socialpsykiatri- og specialundervisningsområdet.

​​​​​​​

​Godkendt rammeaftale​​​

Rammeaftale 2011 er tiltrådt af kommunerne i hovedstadsregionen og Regionsrådet i Kommunekontaktrådet d. 4. oktober 2010.
Rammeaftale 2011 er udarbejdet i hhv. en genrel og beskrivende del.

Den generelle d​el​​

 Rammeaftale 2011 - G​enerelle del (pdf - åbner i et nyt vindue)Her kan du læse den generelle del af rammeaftale for 2011 (pdf-fil åbner i nyt vindue)

Den beskrivende​​ del​

Rammeaftale 2011 - Beskrivende del (pdf - åbner i et n​yt vindue)Her kan du læse den beskrivende del af Rammeaftale 2011 (pdf-fil åbner i nyt vindue)

Redegørelser fra k​ommunerne​

Udgangspunktet for udarbejdelse af rammeaftalen er de redegørelser, som kommunerne/regionens driftsvirksomheder har indsendt til regionen den 1. maj 2010. Redegørelserne indeholder kommunernes vurdering af deres behov for pladser og deres udbud af pladser i årene 2011-2014.

Tekstredegørels​​er fra kommunerne​​​

Kommunernes redegørelser indeholder ud over tal materialet, som er indeholdt i Rammeaftalens beskrivende del, også en tekstredegørelse. Tekstredegørelserne er lagt ind med link i boksen til højre.

Takstovers​​igt ​​

Redaktør