Sædanalyser

​Sædanalyser foretages på Nordsjællands Hospital, Herlev Hospital og Rigshospitalet. Her på siden findes information om bestilling og aflevering af sædprøver.

Sædanalyser rekvireres ved tidsbestilling. Sædanalyser foretages på Nordsjællands Hospital, Herlev Hospital og Rigshospitalet. ​

Bestilling og aflevering af sædprøver​​​

Bestilling af sædanalyser sker som med blodprøver via ​WebReq til det laboratorium, praksis er knyttet op til. Patienten skal herefter aflevere prøven på det sædlaboratorium, hvor prøven skal analyseres. Se yderligere information nedenfor.

Bemærk! Hvis en patient skal have taget blodprøver i forbindelse med fertilitetsundersøgelse, skal blodprøverne bestilles på en særskilt rekvisition - der skal altså laves to rekvisitioner.​ 

Blodprøver i forbindelse med sædprøven bestilles også i Webreq – blodprøven kan fortages på et af Regionens prøvetagningssteder.​

Praksis tilknyttet Amager/Hvidovre​

Læger tilknyttet Amager/Hvidovre bestiller analysen op imod Amager/Hvidovre i WebReq, og patienten bestiller tid til aflevering af sædprøve på Rigshospitalet Vækst og Reproduktion.

Gå til Sædlaboratoriet (åbner på en ny fane)

Praksis tilknyttet Bispebjerg/Frederiksberg

​Læger tilknyttet Bispebjerg/Frederiksberg bestiller analysen op imod Bispebjerg/Frederiksberg i WebReq, og patienten bestiller tid til aflevering af sædprøve på Rigshospitalet Vækst og Reproduktion.

Gå til Sædlaboratoriet (åbner på en ny fane)

​Praksis tilknyttet Gentofte/Herlev​

​Læger tilknyttet Gentofte/Herlev bestiller op imod Gentofte/Herlev i WebReq, og patienten bestiller tid til aflevering af sædprøven på Herlev Hospital.

For yderligere information se: Sædanalyse på Herlev Hospital

Praksis tilknyttet Nordsjællands Hospital, Hillerød

Læger tilknyttet Nordsjællands Hospital bestiller op imod Nordsjællands Hospital i WebReq, og patienten bestiller tid til aflevering af sædprøve på Nordsjællands Hospital, Hillerød.

For yderligere information se: Sædanalyse på Nordsjællands Hospital, Hillerød

Redaktør