Mobillab

​Mobillab er prøvetagning på borgere i eget hjem eller på plejehjem. Spørgsmål vedrørende prøvetagning i mobillab rettes til Logistik og Forsyning 38 66 6​9 00 (#3).​

Blodprøver tages i eget hjem/på plejehjem, hvis patienten ellers skulle have rekvireret liggende transport eller transport med ledsagelse af en sundhedsfaglig person til hospitalet​/filialen/læge med det ene formål at få taget en blodprøve eller et EKG. 

Egen læge kan derudover henvise til mobillaboratoriet, hvis lægen selv anvender besøg i hjemmet i relation til diagnostik og behandling.

Rekvirering af Mobillab BYEN-MIDT-SYD

Rekvirering foretages udelukkende elektronisk via WebReq. Den ønskede prøvetagningsdato kan tidligst være 5 hverdage frem.
Download vejledning her: ​Procedure for rekvirering af prøvetagning i eget hjem eller på institutioner.​

Download Quick-guide til rekvirering af Mobillab i BYEN-MIDT-SYD

Der kan som hovedregel forudbestilles blodprøvetagning i hjemmet 4 uger frem. Der kan forudbestilles 6 måneder frem, hvis der er tale om særlige forhold - fx patienter med iltflasker, halvårskontrol for borgere med kronisk sygdom eller patienter, som er konstant liggende.​

Automatiske bookingmeddelelser om planlagte besøg vil ikke blive tilsendt. Det vil fremgå i WebReq, hvis en prøve ikke er taget.

Kontakt mob​illab/Logistik og Forsyning

Kontakt mobillab: 38 66 69 00 (tast 3, byforretninger)

Redaktør