Listen over prøvetagningssteder i Region Hovedstaden - opdateret d. 15. juni 2022

​Ændringer: Åbningstiderne i ambulatoriet i Hillerød er justeret, og ambulatoriet i Vester Farimagsgade holder lukket 30. juni og 1. juli på grund af Tour de France. Desuden er der blevet ryddet op i layoutet på listen, og det er blevet muligt at abonnere på nyheder om denne liste, så du kan få en besked i din mailboks, når listen er blevet ændret.

Vent...

​Link til listen over prøvetagnin​​gsambulatorier

Se den seneste version af listen over prøvetagningsambulatorier her

Ændrede åbningstider i Hiller​​​ød

I prøvetagningsambulatoriet på Nordsjællands Hospital i Hillerød er åbningstiderne om eftermiddagen blevet ændret. Der er nu længere åbningstid om fredagen, og på de øvrige hverdage er åbningstiden blevet justeret i forhold til de mulige tider i bookingsystemet på www.blodproever.dk.

Lukket i Vester Farimag​​sgade 30. juni og 1. juli

Prøvetagningsambulatoriet i Vester Farimagsgade holder lukket d. 30. juni og 1. juli på grund af Tour de France.

Abonnér på Listen over Prøvetagningssteder​

Ligesom man kan abonnere på "Laboratoriebetjening" og "Utensiliebestilling: Henvendt til fagfolk", kan man nu også abonnere på "Blodprøver og EKG - adresser og åbningstider". Listen bliver ofte opdateret, så det kan være rart at få en besked, når der er ændringer. Se vejledning til, hvordan du abonnerer på vores nyheder her.​

Se ændringer fra 3. juni​

Det er stadig muligt at se overblikket over ændringerne fra 3. juni - om at der nu er tidsbestilling i alle prøvetagningsambulatorier på nær Bornholm samt navneændring til Glostrup (Hovedvejen 91). Se nyhed med disse ændringer her.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor