Få en lægepraksis på Amager, Nørrebro eller Bispebjerg

Drømmer du om en praksis centralt i storbyen, så har du nu muligheden.
Region Hovedstaden tilbyder 2-3 kapaciteter på Bispebjerg, 2 kapaciteter på Amager og 1 kapacitet på Nørrebro. Alle kapaciteter er uden patienter.

Cyklende personer på cykelbro  i København

Læs aktuelt opslag

Nu har du mulighed for at få en lægekapacitet i storbyen. Med kapaciteter på Bispebjerg, Nørrebro og Amager har du store muligheder for at få drømmen opfyldt om en lægepraksis i København.


Pdf-fil: Åbner i nyt vindue/ny fane20798 - Ugeskrift for læger_Annoncering_WEB.pdf Ansøg om kapacitet I København


Frist for ansøgning af kapaciteterne er den 18. august 2021.


I din ansøgning, vil der - ud over dine faglige kvalifikationer - blive lagt vægt på eksempelvis dine planer for klinikkens indretning, adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis samt den pris du vil give for kapaciteten.


Hent ansøgningsskemaAnsøgningsskema til Kapaciteter i KøbenhavnAnsøgningsskema til Kapaciteter i København
Lokaler til din praksis

Når du skal finde lokaler til din praksis, skal du være opmærksom på, at lokalerne sikrer god adgang for alle borgere. 

Læs mere om krav til adgangsforholdLæse mere om krav om adgangsforholdLæse mere om krav om adgangsforholdLæse mere om krav om adgangsforhold


Kliniklokaler i kommunale ejendomme

Har du brug for hjælp til at finde de perfekte kliniklokaler i kommunale ejendomme til din praksis? Så kontakt København Kommune, der kan hjælpe dig vedr. muligheder i kommunens ejendomme. 

Skriv til  chefkonsulent Thomas Rye, Københavns KommuneSkriv til Thomas Rye, Københavns KommuneSkriv til Thomas Rye, Københavns Kommune

eller ring på tlf. 5162 5954.
Driftsfordele i København

Bydelene er vurderede som lægedækningstruede. Når du vælger at etablere din praksis på Amager eller i Bispebjerg, giver det dig særlige fordele. 


Du vil blandt andet få:

• udvidet mulighed for at ansætte læger i praksis

• ret til at etablere delepraksis

• særlig hjælp og tilskudsmuligheder fra regionen på en række øvrige områder.


Ingen vagtforpligtelse

Som læge i København vil du være fritaget for vagtforpligtelse, da denne opgave varetages af Region Hovedstadens Akuttelefon 1813.


Drift og økonomi

Information om drift af praksis, økonomi, honorar mv.Information om drift af praksis, økonomi, honorar mv.Information om drift af praksis, økonomi, honorar mv.

Differentieret basishonorar i almen praksis (regionh.dk) Differentieret basishonorar i almen praksis (regionh.dk)Differentieret basishonorar i almen praksis (regionh.dk)

Dine muligheder i et lægedækningstruet område (regionh.dk) Dine muligheder i et lægedækningstruet område (regionh.dk)Dine muligheder i et lægedækningstruet område (regionh.dk)


Vil du vide mere om dine muligheder? 

Skriv til juridisk konsulent Frederik Ravn i PLO-Hovedstaden. 
Hjælp til opstart

Der er hjælp at hente, når du starter op. Med tilbud om hjælp til organisering, it, rollen som lægefaglig, forretningsdrivende og arbejdsgiver står Region Hovedstaden og KAP-H klar til at støtte dig.


Her kan du se tilbud til dig, der starter praksis i Region HovedstadenTilbud itil dig der starter praksis i Region Hovedstaden
Læs om bydelene

Nørrebro

Nørrebro er en ung bydel med ca. 80.000 indbyggere. Næsten halvdelen af borgerne er under 29 år og mange studerende. Ca. 14.000 er børn og unge under 19 år. Borgerne på Nørrebro er højere uddannede end borgerne generelt i København. Samtidig er Nørrebro kendt for sin mangfoldighed, idet ca. 18% af borgerne er indvandrere eller efterkommere af indvandrere.

Vil du vide mere om at være læge på Nørrebro, så skriv til PLO-K-formanden på Nørrebro/i Nordvest Jette Willendrup.

Bispebjerg

Der bor ca. 55.000 indbyggere i bydelen, der består af: Utterslev, Bispebjerg, Emdrup, Nordvest samt Ryparken/Lundehus. I Bispebjerg finder du alt fra villakvarter i Utterslev til et klassisk brokvarter i Nordvest. Særligt Nordvest har gennemgået forandringer med mange nye boliger, hvor børnefamilier og studerende flytter til.

Vil du vide mere om at være læge i Bispebjerg, så skriv til PLO-K-formanden på Nørrebro/i Nordvest Jette Willendrup.

Amager

Amager er med sine 126.000 borgere Danmarks tættest befolkede ø. I den københavnske del af Amager ses flotte, gamle villakvarterer side om side med socialt boligbyggeri – og nye lejlighedskomplekser skyder op ved siden af gamle arbejder-fabrikker.

Vil du vide mere om at være læge på Amager, så skriv til dellaugsformand Susan Rosenberg von Scholten


Redaktør