Global Excellence - i Sundhed

Global Excellence er uddelt i år.

​​​​

Mandag den 7. april 2014 var der ansøgningsfrist  til Global Excellence. Region Hovedstaden modtog den gang 14 ansøgninger til priskonkurrencen.

Hvem kan søg​e Global Excellence?


Global Excellence kan søges af fagligt og organisatorisk afgrænsede enheder på hospitaler, psykiatriske centre og universiteter i hovedstadsregionen.

Den absolutte elite


Global Excellence prisen tildeles faglige miljøer, hvis indsats befinder sig i den absolutte elite, når det gælder forskning, udvikling og ibrugtagning af ny teknologi og nye behandlingsformer i det danske sundhedsvæsen.

International topklasse

Det er vigtigt, at ansøgerne kan demonstrere, at de faglige miljøer udfører forskning på internationalt topklasseniveau og løbende omsætter den nye viden til direkte gavn for patienterne.

Ansøgningsskema og guide til ansøgningenGlobal Excellence
Opslag 2014
(PDF, åbner i nyt vindue)

Global Excellence ApplicationGuide 2014
(PDF, åbner i nyt vindue)

Global Exc​ellence Applicationform 2014
(Word, åbner i nyt vindue)


Sådan søger du

Det udfyldte ansøgningsskema sendes til Global Excellence-sekretariatet på globalexcellence@regionh.dk.

Fem år med Global Excellence

Med Global Excellence gives en bevilling på 1,5 mio. kr., som skal være med til at styrke og fremme det høje internationale niveau hos modtageren. Bevillingen er for en periode på fem år, og efter det kan man søge om forlængelse.

Ansøgning om forlængelse

Parallelt med ansøgning til Global Excellence 2014, havde de første Global Excellence-vindere fra 2010 mulighed for at søge om forlængelse via et særskilt ansøgningsskema.

Redaktør