Gæstearbejdsplads i Bruxelles

Alle ansatte i Region Hovedstaden kan benytte en gæstearbejdsplads hos creoDK i Bruxelles.
Formålet med gæstearbejdspladsen i EU’s hovedstad kan være at indsamle information til en konkret opgave, opbygge netværk i EU-institutionerne - med regioner, universiteter og kommuner i andre lande eller promovere et konkret projekt, initiativ eller lignende.

creoDK leverer sparring og fysiske rammer

creoDK stiller kontorplads og mødelokaler til rådighed og yder praktisk assistance i forbindelse med opholdet. creoDK kan derudover hjælpe med faglig sparring og relevante kontakter i forbindelse med tilrettelæggelsen af et ophold i Bruxelles. Opholdets varighed kan variere mellem nogle få dage og flere måneder.


Om creoDK

creoDK er Københavns Universitets, DTU’s og Region Hovedstadens fælles EU-forskningskontor i Bruxelles. creoDK arbejder på at optimere partnernes indflydelse på EU’s forskningsaktiviteter og repræsenterer dem i Bruxelles. Kontoret bidrager ligeledes til deres involvering i det Europæiske Forskningsrum (ERA).

creoDK assisterer forskerne med interessevaretagelse ved at planlægge en strategisk indsats for at gøre EU-systemet opmærksomt på udvalgte forskningsområder. Herudover udnytter kontoret placeringen i Bruxelles til at skabe synlighed, opbygge alliancer og indhente information.

Redaktør