Hverdagen i CIMT

CIMT er en stor og spændende arbejdsplads med stor it-faglighed og gode faglige udfordringer. Vores kultur er dynamisk og uformel, og vi er dedikerede til det, vi laver, og til hinanden.


Dynamisk miljø med stor it-faglighed

CIMT er en stor og vital arbejdsplads med et dynamisk og uformelt miljø. Vores medarbejdere har mange forskellige uddannelsesbaggrunde, erfaringer og kompetencer - fra it-specialister, it-arkitekter og medicoteknikere til økonomer og jurister.

Ja, i CIMT har vi faktisk alle de fagligheder, som du ville kunne købe i et konsulenthus. Det skaber en fagligt spændende og dynamisk kultur med gode netværks- og udviklingsmuligheder.


Faglig udvikling og gode kolleger

Vi er dedikerede og gør hver dag en forskel, fordi vores arbejde handler om liv. Men vi er her også for at udvikle os og blive udfordret i vores faglighed.
Vi lægger vægt på at være gode kolleger, der er åbne over for forskelligheder og forandringer. Derfor er hverdagen i CIMT præget af sammenhold og god stemning. Det skal også være sjovt at gå på arbejde.


Mange og komplekse it-systemer


Vi har ansvaret for noget af det mest avancerede medicoudstyr og komplekse it-systemer i Danmark.

Det gør det spændende at gå på arbejde. For hver dag løfter vi et stort ansvar for at sikre, at medicoudstyr og it-systemer er i drift 24/7, og at løsningerne bedst muligt understøtter hospitalerne og klinikerne i deres undersøgelser, analyser og behandlinger af patienterne.  


Redaktør