Support

Enheden for Support består af sektionerne Teknisk On-site København, It-indkøb og Driftsstøtte, Teknisk On-site Midt & Nord samt Team Hospitals- og virksomhedskoordination

Hvem er vi?

I Supportenheden er vi ca. 100 dedikerede medarbejdere, der anser det for vores fornemmeste opgave at yde den helt rigtige it-support til vores kolleger på regionens hospitaler, virksomheder og centre.

Det stiller krav til vores viden og fleksibilitet, og vi er stolte af, at vi hver dag gør en værdifuld forskel og er med til at sikre, at vores kolleger kan arbejde effektivt til glæde for regionens borgere og patienter.

Vores vision for fremtiden er grøn. Derfor gør vi os hver dag umage for at have fokus på, om der er nye eller andre måder at arbejde på, ift. at anskaffe og bortskaffe it-udstyr, der kan gavne miljøet.

Vores opgave

Vi sætter en ære i at være tæt på vores kollegaer der, hvor tingene sker, og understøtte dem med teknisk on-site support og indkøb af it-udstyr.

Vores mantra er, at det vi gør, skal give værdi for regionen som helhed. Vi har derfor både fokus på at udføre vores opgaver effektivt og sikre, at kvaliteten er i top.

Det kræver noget af os – og vi er stolte af at levere hjælp og løsninger, der kræver viden, fleksibilitet, kreativitet og indsigt.

Ikke mange dage er ens eller forudsigelige hos os. Det er med til at gøre hverdagen spændende og levende.

Redaktør