Medico

​Enheden for Medico består af sektionerne Medico Forvaltning, Almen Medico 1, Almen Medico 2, Billedediagnostisk Udstyr og Hospitalsbyggerier og Laboratorier

Hvem er vi?

Medico er en enhed med dybt engagerede og specialiserede medarbejdere, der arbejder helt i frontlinjen med den nyeste sundhedsteknologi i en af verdens største og mest komplekse sundhedsorganisationer.

Der er stor faglig stolthed i vores enhed. For det handler om at redde liv. Det understøtter vi ved at tilbyde hospitalerne og klinikerne det bedst mulige medicotekniske udstyr.

Vi står samtidig overfor nye spændende opgaver med fortsat digitalisering og øget brug af kunstig intelligens, som kommer til at spille en stadig større rolle.

 

Vores opgave

Vi leverer en service til hospitalerne, der skal sikre, at de altid har medicoteknisk udstyr, der virker. Det samme gælder for de patienter, der får udstyr med hjem til hjemmemonitorering - en service, som vi kommer til at levere meget mere af i fremtiden.

Vores leverancer er afgørende for, at hospitalerne er i stand til at behandle og diagnosticere patienterne. Samt at patienterne kan foretage målinger hjemmefra, som de tidligere måtte tage på hospitalet for at få foretaget.

Det er vi stolte af. Og vi er ikke mindst stolte af, at klinikerne synes, vi gør det godt. For det kan vi se på de tilbagemeldinger, de kommer med i vores brugertilfredshedsundersøgelser. 


Redaktør