Introduktion til nye medarbejdere i CØK

​Her kan du læse, hvordan vi i Center for Økonomi tager imod nye medarbejdere. Vi har stort fokus på at alle vores nye medarbejdere kommer godt fra start og bliver klædt på til opgaverne.

​​I Center for Økonomi har vi et introduktionsprogram, vi kalder CØK 1-2-3.

Alle nye medarbejdere i Center for Økonomi bliver introduceret efter samme grundprogram, og allerede inden du begynder som ny medarbejder, får du tilsendt et introduktionsprogram med plan for de første uger.

Introduktionsprogrammet indeholder fx introduktionsmøde til vores eget center, introduktion for alle nye medarbejdere til koncerncentrene og organisationen i regionen og forskellige kurser.

Derudover vil der i introduktionsprogrammet være elementer skræddersyet til dig afhængigt af, hvilken enhed du bliver ansat i og hvilke opgaver, du skal varetage. Der vil være sidemandsoplæring, og du vil hurtigt få kontakt med forskellige kolleger både i vores eget center, på tværs af vores enheder samt til samarbejdspartnere i andre centre m.v.

Vi bestræber os på, at alle vores nye kolleger får en så positiv og professionel modtagelse i vores center som muligt, og er du en af dem, glæder vi os til at møde dig.


Redaktør