Gå-hjem-møde om fælles beslutningstagning

Tidspunkt Ikon
Dato: 01-12-2015
Tid: 13:00 - 17:00
$Resources:Resource,alt_meeting_place;

​​Frederiksberg Hospital, Auditoriet, Hovedvejen indgang 14, Nordre Fasanvej 57, 2000 Frederiksberg​​

Tilmelding
Arrangementet er gratis. ​​
Læs mere og tilmeld dig på:
Tilmeldingsfrist: 23. november.

Patientens situation styrer forløbet

Fælles beslutningstagning er en metode til individuel patientinddragelse, hvor patient og sundhedsprofessionel indgår i en dialog om forskellige behandlingsvalg. Dialogen kan være understøttet af brug af forskellige visuelle værktøjer eller spørgeskemaer, som tydeliggør konsekvenser af forskellige valg eller patientens præferencer. Fælles beslutningstagning kan dermed være med til at realisere Region Hovedstadens politiske målsætning om, at ”Patientens situation styrer forløbet”.

Gå-hjem-møde 1. ​december fra 15:00-17:00
​​Vil du have viden om og inspiration til at arbejde med fælles beslutningstagning?

Så kom til gå-hjem-møde om fælles beslutningstagning den 1. december fra 15.00-17.00 i Auditoriet på Frederiksberg Hospital.

Gå-hjem-mødet​ giver en introduktion til fælles beslutningstagning, hvor både danske og udenlandske oplægsholdere vil dele ud af deres erfaringer med fælles beslutningstagning. 

Se program​ (pdf).​​

Læs mere og tilmeld dig på: www.patientoplevelser.dk/faellesbeslutning​
Tilmeldingsfrist: 23. november.​

Et aktuelt sundhedspolitisk emne

Fælles beslutningstagning er et emne, der er på den sundhedspolitiske agenda i øjeblikket. Fælles beslutningstagning er blandt andet en del af Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses "Nationale kvalitetsprogram for sundhedsområdet 2015-2018". Derudover arbejder Danske Regioner og regionerne med fælles beslutningstagning. I "Plan for Borgernes Sundhedsvæsen" er et af de overordnede indsatsområder, at borgernes behov og præferencer er afsæt for den fagligt bedste behandling. En indsats herunder er, at beslutningsstøtteværktøjer skal understøtte patientens valg af behandling.​
Redaktør