Konference: Hvordan styrer vi efter det, der giver værdi?

Med udgangspunkt i Bornholms Hospitals nuværende projekt om værdibaseret styring sætter konferencen fokus på, hvad et nyt styringsparadigme betyder for kulturen, ledelsen, medarbejderne, patienterne og det tværsektorielle samarbejde i sundhedsvæsenet. 
Tidspunkt Ikon
Dato: 25-04-2018
Tid: 9:00 - 16:30
Sted

​Hotel Green Solution House, Strandvejen 79, 3700 Rønne

Tilmelding

Tilmelding nødvendigt.

Pris: 1.495 kr.

Se programmet for konferencen​

Tilmelding hvis du IKKE er ansat i Region Hovedstaden

​Tilmelding hvis du ER ansat i Region Hovedstaden 

Fremtidens sundhedsvæsen skal i højere grad styre efter det, der giver værdi. Både for patienterne og for samfundet. Med udgangspunkt i Bornholms Hospitals nuværende projekt om værdibaseret styring sætter Region Hovedstaden og Udviklingshospital Bornholm fokus på, hvad et nyt styringsparadigme betyder for:

  • Kulturen, ledelsen og medarbejderne.
  • Patienterne.
  • Det tværsektorielle samarbejde i sundhedsvæsenet. 
Siden 2016 har Udviklingshospital Bornholm arbejdet med ledelse og kulturforandring som et redskab til at skabe mere værdi for den enkelte patient. Som det eneste hospital i Danmark er Bornholms Hospital sat helt fri fra den sædvanlige styringsmodel og fokuserer 100 procent på at styre efter dét, der giver værdi for patienterne.

På konferencen løftes sløret for de foreløbige erfaringer og resultater med Udviklingshospital Bornholms arbejde med kulturforandring, som et redskab til at skabe værdi i sundhedssektoren.

Redaktør