Åbent hospital på hovedstadens hospitaler

​Søndag 3. september inviterer Region Hovedstaden borgere, patienter, pårørende, medarbejdere og medier til at opleve sundhedsvæsnet indefra.
Vent...

​På dagen er der et væld af aktiviteter, der giver indblik i hverdagen på hospitalerne i regionen. Man kan fx opleve fremtidens sundhedsvæsen, når Nyt Hospital Nordsjælland åbner dørene for byggepladsen. Eller man kan besøge Bø​​rne- og ungdomspsykiatrien i Glostrup og hør om, hvordan unge- og forældrementorer skaber håb for indlagte unge og forældre. På Herlev Hospital kan man besøge bamsehospitalet og give sin bamse et sundhedstjek.

Fremtidens hospital

Regionsrådsformand Lars Gaardhøj (S) besøger byggepladsen på Nyt Hospital Nordsjælland, hvor de besøgende kan opleve, hvordan det enorme byggeri er ved at blive transformeret til Nordsjællands nye akuthospital.

”Man begynder så småt at fornemme, at det bliver et helt særligt hospital for patienter, pårørende og medarbejdere med moderne rammer, som understøtter gode patientforløb og arbejdsgange. Man kan allerede nu se omridset af de ensengsstuer med eget bad og toilet, som alle patienter får på det nye hospital, og som giver plads og tid til den enkelte patient. Og så kan man fornemme, at naturen og lyset er tænkt ind i alle dele af byggeriet, siger Lars Gaardhøj (S).

Læs om de enkelte arrangementer

Nyt Hospital Nordsjælland - f​uldt booket - skriv på venteliste

Det kommende akuthospital i Hillerød er nu oppe i sin fulde højde og omfang, og igen i år inviterer vi dig indenfor i byggeriet, hvor rummene begynder at tage form. Her kan du møde nogle af de dygtige læger, sygeplejersker og jordemødre, der vil fortælle om deres fremtidige arbejdsplads – dit nye hospital.

Region Hovedstadens Psykiatri, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center - kræver tilmelding

Mød medarbejderne, hør om behandling af psykiske lidelser hos børn og unge, møde vores unge- og forældrementorer og besøg et åbent døgnafsnit og se, hvordan et ungdomspsykiatrisk sengeafsnit ser ud indefra.

Region Hovedstadens Akutberedskab - fuldt booket

Få et kig bag kulissen og oplev, hvad der sker, når man som borger ringer til 1-1-2 eller Akuttelefonen 1813. Se en ambulance indefra, og hør vores dygtige ambulancereddere fortælle om, hvordan køretøjet kan være med til at redde liv, når ulykken sker.

Herlev Hospital - udvalgte aktiviteter kræver tilmelding

Deltag i trappeløbet, besøg bamsehospitalet, deltag i skattejagt, test dit modermærke, hør om grønne og bæredygtige tiltag når der laves mad til patienter og personale og meget mere.

Steno Diabetes Center Copenhagen - kræver tilmelding

Hør blandt andet foredrag af vores diabeteseksperter om overvægt, teknologi, diabetesstress.

Åbent Hospital i hele landet

Samme dag er der mulighed for at kigge indenfor hos hospitaler i hele Danmark. Find flere informationer på regioner.dk

Yderligere info

  • Medierne er velkomne til Åbent Hospital. Kontakt pressevagten i Region Hovedstaden på 70209588​​Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor