Royalt besøg på Geelsgårdskolen


Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary og den slovakiske præsidentfrue, Silvia Gašparovičová, kom på besøg på Geelsgårdsskolen.

Det var en stor dag for eleverne, da hendes kongelige højhed Kronprinsesse Mary og den slovakiske præsidentfrue, Silvia Gašparovičová, kom på besøg på Geelsgårdsskolen i Virum. Her tog blandt andre Regionsrådsformand Vibeke Storm og skolens forstander Preben Hald imod de fornemme gæster, der kom forbi skolen som et led i det slovakiske præsidentpars statsbesøg.

Gæsterne lærte nyt

Under besøget mødte Kronprinsesse Mary og præsidentfruen flere af skolens faste beboere og elever, som fortalte om deres hverdag. Som altid var Kronprinsessen engageret og interesseret i både eleverne og forholdene på skolen. Og både hun og præsidentfruen talte meget med børnene, som tog godt imod de prominente gæster og med glæde demonstrerede deres kundskaber både udi IT, kommunikation og geografi.

En skole til inspiration

Geelsgårdskolen bliver drevet af Region Hovedstaden og optager elever med funktionsnedsættelser af fysisk, psykisk og sansemæssig karakter. Skolen har både specialundervisning, fritids- og botilbud, og er derfor et interessant indblik i de handicappedes muligheder i Danmark.


Yderligere informationer

  • Regionsrådsformand Vibeke Storm Rasmussen
    telefon 4364 2521
  • Skoleinspektør Preben Hald, Geelsgårdskolen,
    telefon 4511 4004
  • Pressevagten, Region Hovedstaden - telefon 7020 9588
Redaktør