Ny koncerndirektør i Region Hovedstaden

Jens Gordon Clausen skifter fra Finansministeriet til stillingen som koncerndirektør i Region Hovedstaden
Det bliver en mand med stor erfaring fra Finansministeriet, som fra 19. januar 2015 sætter sig i stolen som ny koncerndirektør i Region Hovedstaden.

Regionsrådet har vedtaget at ansætte 38-årige Jens Gordon Clausen, som gennem en årrække har beklædt poster i Finansministeriet, senest som afdelingschef fra 2009, hvor han blandt andet har haft ansvaret for den regionale og kommunale økonomi. Før da var han kontorchef fra 2006 til 2009, og han blev ansat i Finansministeriet i 2002.

Jens Gordon Clausen er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og har en mastergrad i politisk økonomi fra London School of Economics.

Nuværende koncerndirektør går på pension

Region Hovedstadens koncerndirektion består af en regionsdirektør og to koncerndirektører, som fungerer som en samlet koncerndirektion.
Den ene koncerndirektør, Morten Rand Jensen, går på pension i løbet af foråret 2015 og afslutter en række løbende opgaver efter ansættelsen af Jens Gordon Clausen.

- Det er en rigtig spændende mulighed, der har åbnet sig, og jeg ser meget frem til at indgå i Region Hovedstadens overordnede ledelse og være med til at finde svar på de udfordringer, som Danmarks største sundhedsvæsen står overfor i de kommende år, siger Jens Gordon Clausen.

Ansættelsen glæder også regionsdirektør Hjalte Aaberg.

- Fremtiden for Region Hovedstaden byder både på store sammenlægninger af hospitalsledelser, nye behandlinger og økonomiske udfordringer. Vi investerer milliarder af kroner i nybyggerier, og arbejder også for at sikre bedre infrastruktur og skabe ny vækst. Jeg er sikker på, vi fået den rigtige mand til at være med til at gøre den fremtid så god som mulig for både borgere og ansatte i vores region, siger regionsdirektør Hjalte Aaberg

Region Hovedstaden har ca. 40.000 ansatte, og det samlede budget er på omkring 39 milliarder kroner.

Yderligere oplysninger hos:
  • Kommende koncerndirektør Jens Gordon Clausen, mobil: 25 26 27 73
  • Regionsdirektør Hjalte Aaberg via Region Hovedstadens pressevagt, tlf. 70 20 95 88
Redaktør