​​​​​​​

Elbilnetværk

​Copenhagen Electric driver elbilnetværk for kommuner, regioner og virksomheder med henblik på at samle og videreformidle viden og erfaringer med elbiler.

Copenhagen Electric inviterer kommuner, regioner og virksomheder til at deltage i netværk for vidensdeling og erfaringsudveksling om anskaffelse og drift af elbiler.

Trafikstyrelsen og Energistyrelsen har tidligere, over en årrække, drevet to netværk for videndeling om elbiler, et elbilnetværk for kommuner og regioner og et elbilnetværk for virksomheder. Netværk som fra januar 2016 er overtaget af Copenhagen Electric.

​Formål med elbilnetværket

Copenhagen Electric bidrager til at kommuner, regioner og private virksomheder har mulighed for at deltage i netværk der kan inspirere til grøn omstilling med elbiler og højne vidensniveauet om elbiler. Netværkene vil, i det omfang det er muligt, blive koordineret med andre projekter og organisationer, der arbejder på at opsamle og formidle viden om elbiler, så man opnår størst mulig interesse, og det så vidt muligt undgås, at der sættes parallelle netværks- og konferenceaktiviteter i gang, som overlapper indholdsmæssigt. ​

Netværksmødernes faglige indhold

I netværkene indsamles og deles viden og erfaringer om anskaffelse, drift og brug af elbiler både i kommunalt og privat regi. Netværkene er åbent for alle kommuner og private virksomheder, der er i gang med eller har planer om at anskaffe elbiler, eller blot er nysgerrige for at vide mere om elbiler. 
På netværksmøderne vil der være faglige indlæg og præsentationer udvalgt efter emne og på baggrund af eventuelle ønsker fra deltagerne. Det er på netværksmøderne muligt at opnå kendskab til andres erfaringer med indkøb og drift af elbiler og ladeløsninger, både i form af information fra oplægsholdere, men også ved uformelle bordrunder, hvor alle kan komme til orde og udveksle erfaringer og synspunkter.


Netværksmøderne kan også have karakter af workshops med specifikt indhold og emne på programmet, et eksempel kunne være etablering af ladeinfrastruktur til mange elbiler. Netværksmødernes form og indhold vil løbende blive evalueret og tilpasset deltagernes ønsker og behov.​


Kommende elbilnetværk:


Tidligere elbilnetværk:


2022 28. oktober i Bella Centret

Se eller gense indslagene fra elbilnetværket. ​​

Er du interesseret i deltagerlisten for de 300 deltagende, kan du kontakte cph-electric@regionh.dk.​

Med venlig hilsen
Copenhagen Electric teamet Christina, Gent, Kathrine, Kåre og Lucas
Samt FDM & Dansk e-Mobilitet​2021 29. oktober ved Øksnehallen

Se programmet for dagen.​

Se eller gense oplæggene herunder:

2020 10. november ved Politikens Hus

Elbilnetværket 2020 blev afholdt  den 10. november via online streaming fra Pressen, Politikens Hus.

Programmet bød på følgende: 
  • Lanceringen af den nye hjemmeside om elbiler, elbilviden.dk​ med relevant indhold til dig som privat elbilist, kommune og erhverv.
  • Kommuner og virksomheder holdte oplæg  om hvordan de er godt i gang med den grønne omstilling og kom med inspiration til din kommune eller virksomheds elbil- og ladestrategi.
  • Foredrag om behovet og udnyttelse af smarte ladeløsninger
  • Hør debatten om de nye afgifter for elbiler
  • Få branchens og det offentliges bud på elektrificering af erhvervstransportenog deltag i debatten om, hvordan vi kan bruge offentlige indkøbskrav til at understøtte et grønnere transportvalg

Se eller gense hele Elbilnetværket 2020

Hvis du ønsker at få tilsendt slides bedes du skrive til cph-electric@regionh.dk​​

Redaktør