Projekter om elbiler

​Copenhagen Electric har udarbejdet forskellige projekter om elbiler som et led i Region Hovedstadens grønne transportplan med interesse for kommuner og virksomheder.

​I Region Hovedstaden udvikler og igangsætter vi projekter i tæt samspil med relevante parter i skabelsen af en grøn omstilling. Vi samler alle relevante partnere med det fælles fokus​ at udbrede elbiler i regionen og realisere potentialerne for elbiler​​.

Copenhagen Electrics projektoversigt 

Eksempeler på projekt (læs alle i oversigten):

Vehicle to Equipment

Copenhagen Electric udførte i samarbejde med konsulentfirmaet Fremsyn og AFA JCDecaux som testcase i perioden januar 2016 til marts 2016 en analyse af elbilers potentiale til at levere strøm til værktøj i erhvervsmæssige anvendelse, kaldet Vehicle to Equipment (V2E). Du kan læse mere om Anlaysen i ovenstående projektoversigt eller læse hele V2E analysen her.

Flådeanlyser for kommuner, regionens enheder og hospitaler

Copenhagen Electric lancerede i 2015 et rejsehold, som guidede kommuner, regionens enheder og hospitaler i regionen gennem overgangen til flere elbiler. Det skete gennem en omstillingsproces med syv trin, som bl.a. rummer en gennemgribende analyse af deres behov og muligheder. Du kan læse mere om Flådeanalyser i kommuner her. Der er udarbejdet en opsamling på tværs af kommunerne, som viser resultaterne fra flådeanalyserne. Se opsamlingen her.   Redaktør