Uddannelseskonference 2019

I oktober 2019 afholdt Center for HR og Uddannelse og Copenhagen Health Innovation en konference om uddannelse og innovation i fremtidens sundhedsvæsen.

Konference: Uddannelse og innovation i morgendagens sundhedsvæsen

Region Hovedstadens Center for HR og Copenhagen Health Innovation afholdt konferencen: Uddannelse og innovation i morgendagens sundhedsvæsen den 29. oktober 2019 i Mærsk Tårnet, København. 

Konferencen samlede stærke kompetencer inden for uddannelse og innovation  for at diskutere, hvordan vi i fællesskab kan løse udfordringer i sundhedssektoren på tværs af fagligheder og organisationer.

De 480 deltagere fra universiteter, professionshøjskoler, hospitaler, kommuner og entrepreneurmiljøer kom lidt tættere på hinanden, Der var foredrag, workshops, innovationsbazar og rig mulighed for at netværke, alt i Mærsk Tårnets inspirerende rammer. De lærte om fremtidens teknologier, klinisk og akademisk samarbejde, og om hvordan studerende kan være med i udviklings- og innovationsprocesser.

Uddannelseskonferencen 2020 vil blive lagt i Kursusportalen i efteråret 2020.

Læs mere om den afholdte konference Uddannelse og innovation i morgendagens sundhedsvæsen (copenhagenhealthinnovation.dk)

Spørgsmål?

​Kontakt

Aina Friis Evensen
Innovationskonsulent
Center for HR
Send en mail til Aina (undlad at sende fortrolige og personfølsomme oplysninger)

Tlf.: 29422403

Redaktør