Nationalt netværk for sundhedspædagogik i patientuddannelse

Deltag i et nationalt, professionelt værksted, hvor vi deler viden og arbejder med nye metoder og værktøjer i praksis for at styrke det sundhedspædagogiske arbejde for mennesker med kronisk sygdom.

Bliv medlem af nationalt netværk indenfor sundhedspædagogik i patientuddannelse

Steno Diabetes Center Copenhagen og Center for HR  i Region Hovedstaden inviterer til Nationalt netværk for sundhedspædagogik i patientuddannelse.
Her kan du deltage i et nationalt, professionelt værksted, hvor vi deler viden og arbejder med nye metoder og værktøjer i praksis for at styrke det sundhedspædagogiske arbejde for mennesker med kronisk sygdom.

Hvorfor et netværk?

Aktuelt er der politisk fokus på brugerinvolvering samt sundhedspædagogiske og organisatoriske udfordringer forbundet med patientuddannelse.

Både forskning og evalueringsresultater peger på, at der er behov for udvikling af den sundhedspædagogiske praksis af forløb med patienten i centrum.

Målgruppe

Netværket er for sundhedsprofessionelle, forskere og ledere, der arbejder med uddannelse og vejledning af mennesker med kronisk sygdom eller helbredsmæssige udfordringer.

Netværket er også åbent for andre med interesse for feltet.

Næste arrangement d. 26. september

Trænger du til inspiration til, hvordan du kan bruge ord og sprog til at skabe bedre møder med patienter, borgere og pårørende?
Så tilmeld dig konferencen: "Ord kan fange eller frigøre. Hvordan bruger vi sproget: Ordenes betydning i samtalen med og om mennesker i sygdomsforløb"

Program.pdf

Workshops for dagen.pdf

Tilmelding for ansatte på hospitaler i Region Hovedstaden

Tilmelding for ansatte fra kommuner i Region Hovedstaden og resten af Danmark

Tilmelding til netværket

For interne i Region Hovedstaden

For eksterne udenfor Region Hovedstaden

www.sdcc.dk

Hvis du vil være med i arbejdsgruppen, der planlægger fremtidige arrangementer, kan du kontakte: Dorte Jeppesen, Region Hovedstaden, Center for HR Tlf.: 38 66 97 07 - mail: Dorte.Jeppesen@regionh.dk

LinkedIn

Netværkets LinkedIn gruppe

Invitation som PDF

Invitation til Nationalt Netværk for sundhedspædagogik i patientuddannelse.pdf

Postkort om netværket

Netværk postkort.pdf


Redaktør