Introduktion til Virker Samarbejdet

​Intromodulet indeholder grundlæggende viden og information om tværsektorielt samarbejde. Modulet er også en introduktion til de øvrige læringsmoduler i Virker Samarbejdet.

Kom godt i gang

Noget af det første, du finder i læringsmaterialet er en filmisk guide, som præsenterer dig for materialets indhold, metode og anvendelse. Det er vigtigt, at du ser guiden inden du går i gang. Du bliver ført gennem materialets forskellige dele og kan vælge at gå om bord i de emner, som er aktuelle og interessante for dig og dine kolleger.

​Se guide som præsenterer indhold, metode og anvendelse

Start med intromodulet

Intromodulet er læringsmaterialets fundament. Det er grundlaget for, at du kan få et godt udbytte af de øvrige moduler. Vi anbefaler derfor, at du gennemfører Intromodulet, inden du går videre. Du kan plukke i materialets forskellige dele efter behov, aktualitet og interesse for dig og dine kolleger. Derfor er det også en god idé at orientere sig i hovedmenuen inden brug.

Vi tager udgangspunkt i din hverdag

Virker Samarbejdet består af film, animationer, tekst og opgaver som tager udgangspunkt i situationer, som du kan genkende fra din egen hverdag. I Intromodulet får du blandt andet indsigt i de temaer, som er gennemgående i alle moduler, nemlig fælles strategier og aftaler, kommunikation og patientinddragelse.

​Se film om SHS-teamet​

Alene og sammen

Du kan sagtens arbejde alene, men da materialet i høj grad lægger op til debat og diskussion, kan det være en fordel at anvende det sammen med andre. På den måde opnår I den bedste læring. Materialet kan sidenhen bruges som et opslagsværk og som et redskab for udvikling af det tværsektorielle samarbejde, uanset hvor du arbejder til daglig.​

Det lyder spændende – hvad gør jeg?

Klik på linket herunder for at få adgang til læringsmaterialet på Region Hovedstadens Kursusportal. 

Gå til Kursusportalen - for ansatte i Region Hovedstaden
Gå til Kursusportalen - for ansatte i kommuner eller almen praksis


Redaktør