Webinarer: Det digitale møde med patienter og borgere i sundhedssektoren

COVID-19 har for alvor forandret den måde, sundhedsprofessionelle kommunikerer med patienter og borgere. Men når vores kommunikation flytter sig fra fysiske til digitale møder, kræver det også nye kompetencer. 
Disse webinarer sætter fokus på, hvordan du skaber det gode digitale møde med patienter og borgere.

Se med når forskere og sundhedsprofessionelle, der til dagligt beskæftiger sig med digital patientkommunikation, deler ud af deres viden og giver dig tips og tricks.  

Målgruppe

Sundhedsprofessionelle fra hospitaler, kommuner og almen praksis.

Webinarer:

Brugerperspektivet - 11. maj 2021 kl. 14-14:45

Hvordan oplever patienter og borgere den digitale kommunikation? 
Hvilke kompetencer kalder det på i fremtidens sundhedsvæsen?
Hvornår er det digitale ikke den bedste løsning? 

Oplægsholder: Lene Nissen
Sygeplejerske på Lungemedicinsk Afdeling, Bispebjerg Hospital.
Hun har siden 2013 arbejdet med selvmonitorering og videokonsultationer og stået i spidsen for et kvalitativt studie med fokus på KOL-patienters oplevelser af den telemedicinsk intervention(Net-KOL).

Oplægsholdere: Patientundervisere
Patientundervisere er patienter, der er uddannet i at formidle deres perspektiver til sundhedsprofessionelle. To af dem deler deres gode og dårlige erfaringer med at bruge digital kommunikation i  sundhedsvæsenet.
Patientunderviserne er tilknyttet CAMES, Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation under Region Hovedstaden. 

Tilmeld dig 

Ansat i Region Hovedstaden
Ansat udenfor Region Hovedstaden

Den individuelle videokonsultation og samtale -
17. juni kl. 14-15

Hvordan sikrer man den nærværende kontakt? Hvordan forbereder og gennemfører man et godt videomøde med patienter og borgere?

Ditte Hoffmann arbejder til dagligt med videokonsultationer og internetbaseret terapi på Aarhus Universitetshospital, Funktionelle Lidelser, hvor hun er i en delt forsknings- og klinisk stilling som psykolog. I hendes ph.d.-projekt undersøgte hun effekten af, samt fordele og ulemper ved video-diagnostik af psykiske lidelser og internetbaseret behandling af patienter med helbredsangst.
Redaktør