Temaeftermiddage om kræftrehabilitering og palliation

​Temaefterdagene er enkeltstående arrangementer, hvor vi går i dybden med et bestemt tema fra Behovsvurderingsskemaet - Støtte til livet med kræft.

​Deltag i vores temaeftermiddage om kræftrehabilitering og palliation

Netværksgruppen for kompetenceudvikling til ansatte, der arbejder med kræftramte inviterer dig til temaeftermiddage om kræftrehabilitering og palliation. Ved at deltage i vores temaeftermiddage får du mulighed for at få ny viden fra fagfolk og eksperter, videndele, erfaringsudveksle og skabe netværk på tværs af sektorer. Alle temaer der tages op, har afsæt i Behovsvurderingsskemaet - Støtte til livet med kræft.

Målgruppe

Sundhedsprofessionelle, som arbejder med kræftrehabilitering og palliation på hospital, i kommune eller almen praksis. 

Hvad får du ud af at deltage i en temaeftermiddag?

 • Du får praksisrelateret viden fra fagfolk og eksperter på de forskellige områder, der er anvendelig i Behovsvurderingssamtalen.
 • Du deltager i videndeling og erfaringsudveksling om tilbud og muligheder på tværs af sektorer med fokus på at øge samarbejdet og optimere patientens/borgerens håndtering af livet med/efter kræft.
 • Du får lejlighed til at skabe netværk blandt kolleger og fagfolk.

Temaeftermiddagenes forløb

Hver temaeftermiddag begynder med en velkomst, som efterfølges af et eller flere oplæg. Der er indlagt en pause imellem oplæggene og plads til videndeling, erfaringsudveksling, refleksionsøvelser og drøftelser om de specifikke emner, der fokuseres på. 

Oplægsholdere

Oplægsholderne er nøje udvalgt for at matche temaeftermiddagens fokusområde. Vi har haft oplæg af psykologer, jurister, en præst, sygeplejersker, læger og mange andre fagpersoner med stor viden indenfor deres speciale samt patientpanel. 

Praktisk information

Temaeftermiddagene finder typisk sted på et af Region Hovedstadens hospitaler mellem kl. 15.00-17.30.

Du kan deltage i alle de temaeftermiddage du vil og har mulighed for. Din deltagelse kan desuden være med til at styrke dine relationer til kolleger på tværs af sektorer og arbejdspladser/afdelinger, igennem det uformelle netværk.

Har du selv tid og lyst til at være med i Netværksgruppen for kompetenceudvikling til ansatte, der arbejder med kræftramte eller har du et emne, du ønsker, vi skal have fokus på, kan du skrive en mail til helle.hoestrup@regionh.dk

Kommende temaeftermiddage bliver annonceret i vores tværsektorielle nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her, samt via netværks gruppens egne netværk. 

Kommende temaeftermiddage
-

Tilmelding

Du kan tilmelde dig temaeftermiddagene på følgende links:

Afholdte temaeftermiddage

2020 - Tværsektorielt samarbejde om:
 • Angst og depression
2019 - Tværsektorielt samarbejde om:
 • Pårørendes behov for støtte og hjælp
 • Arbejde og økonomi
 • Søvn og manglende energi 
 • Mad, måltider og kosttilskud 

2018 - Tværsektorielt samarbejde om:

 • Angst og depression
 • Seksualitet og kropsforandringer
 • Sorg og tristhed

Andre relevante kurser


Redaktør