Temaeftermiddag om det reviderede forløbsprogram for rehabilitering af hjertesygdomme

Læge Kirstine Lærum Sibilitz fra hjertemedicinsk klinik på Rigshospitalet ​gav på temaeftermiddagen en faglig opdatering på forløbsprogrammet. Hør hvilke centrale pointer hun fremhævede.

Kirstine Lærum Sibilitz holdte på temaeftermiddagen et oplæg om National klinisk retningslinje for hjerterehabilitering (2015) og National klinisk retningslinje for rehabilitering til patienter med atrieflimren (2019), og gav en faglig opdatering på de nu fire diagnoser i forløbsprogrammet.  

Vi nåede at fange Kirstine til et kort interview, hvor hun fortalte, hvilke centrale pointer hun ønskede at deltagerne skulle tage med sig fra dagen: 

"Der er to nye patientgrupper, man skal tage højde for - de klapopererede og patienter med persisterende atrieflimren. Der er tale om et nyt forløbsprogram med to nye diagnoser, så vi kommer til at evaluere det løbende, og det er derfor ret vigtigt at vores samarbejdspartnere kommunalt og i primær sektor melder ind, hvis de har nogle ændringer eller nogle konstruktive forslag til det nye forløbsprogram - også set i lyset af at rigtig mange flere kontakter bliver uden for hospital."

Hvis du ønsker at læse om det reviderede forløbsprogram for rehabilitering af hjertesygdomme kan du klikke her.


Redaktør