Samarbejdspartnere

For at nå visionen om at blive en førende elbilregion i Europa skaber Copenhagen Electric et tæt samarbejde med konsulenter, virksomheder og organisationer.
Fem personer rundt om et bord.
​Copenhagen Electrics primære opgave er at fungere som sparringspartner og projektinitiator. Vi skaber tætte samarbejder med konsulenter, virksomheder og organisationer- i og uden for Danmark – og faciliterer indsatsen for den grønne omstilling til e-mobilitet. 

OBS! Vi ønsker på ingen måde at fremhæve nogen frem for andre, og listen vil blive forlænget med alle de aktører, der ønsker at blive tilføjet.

Samarbejdspartnere

Konsulenter

Andrew Tøttrup Maddock

Jeg arbejder med stor passion med den grønne omstilling inden for transportområdet og nuværende køretøjers energieffektivitet. Jeg arbejder endvidere  med forsøgsprojekter om nye energiformer til person- og varetransport. Mit arbejde er stærkt forankret i at skabe klarhed over fordelene ved bæredygtig transport for at skabe grønnere og innovative byområder med høj vækst og livskvalitet.

City Tekniq, HC Jensen

Jeg rådgiver kommuner, organisationer, domiciler, boligforeninger - altså alle der har brug for viden om elbiler og ladeløsninger ved konkret eller stratigisk behov. Jeg har min erfaring fra over 100 udbud og indkøb af ladeløsninger bl.a. for Københavns Kommune.

Carless ConsultingCarless Consulting, Jonas Mortensen

Carless Consult skaber bæredygtig mobilitet gennem innovative projekter. Sammen med vores kunder, et team af samarbejdspartnere og samfundets aktører finder vi løsninger, der fremmer grøn transport, ny mobilitet og den bilfri by. Vi tilbyder alt fra projektudvikling til projektledelse.

EV-Consult, Daniel Dalsgaard

Med en lang baggrund i autobranchen, hybridbils udvikling, teknisk og økonomisk rådgivning, er EV-Consult klar til at tilbyde support, rådgivning, foredrag og uddannelse indenfor teknik, sikkerhed og salg af elbiler. Med et højt kendskab til grøn innovation og passion for grøn omstilling tilbyder jeg skræddersyede tjenesteydelser efter kundernes specifikke behov. EV-Consult for professionel rådgivning om en fremtid med elbiler.

Fremsyn

Fremsyn er et selvstændigt konsulenthus med speciale i grøn forretningsudvikling og rådgivning inden for energi og transport. Vi leverer grønne beslutningsgrundlag med afsæt i økonomiske omkostninger og effekter inden for klima, luftforurening og støj. Det gør vi blandt andet med flådeanalyser til kommuner og virksomheder med 360 graders uvildig rådgivning fra første møde til alle elbiler er i drift.

G-Consulting

G-Consulting tilbyder ekspertrådgivning til bil og bilrelaterede brancher indenfor salgs-, omstillings- og ledelsesprocesser samt bistand og/eller aktiv deltagelse i bestyrelsesarbejde. I tillæg tilbyder vi ekspertrådgivning til selskaber og offentlige etater/kommuner indenfor området; TCO, baseret på de konsekvenser omstillingen til WLTP og CAFE vil medføre for branchen, bilejer og bilbruger.

Hoe360 ConsultingHoe360 Consulting, Mette Hoé

HOE360 Consulting er specialiseret i grønne mobilitetsprojekter. Vi har et stærkt fokus på at løfte projekterne fra deres første idé til udvikling af innovative og funktionelle løsninger. Kerne kompetencer: projektledelse, netværk, partnerskaber, funding, politiske virkemidler og innovation. Samt et stort globalt netværk og EU rådgivning.

LWTS CONSULTING, Thomas Troels-Smith 

Thomas har arbejdet som rådgiver/konsulent siden 2016. Indgående erfaring og netværk indenfor E-mobilitet, udbudsprocesser og arbejdet med EU-projekt ansøgninger og projektledelse. Har speciale i infrastruktur, EU-projekter og "Last mile delivery". Bistår både kommuner, regioner og virksomheder med rådgivning og kan facilitere projekter nationalt og internationalt.

Rambøll

Rambøll

Rambøll

Rambøll bistår både offentlige og private aktører med at elektrificere transportsystemet. Lige fra indledende analyser af eksempelvis forretningspotentialet i nye ladenetværk til elbiler, over omlægning af busflåder til elektriske busser, til planlægning og design af bygninger og byområder. Kontaktpersoner Søren Have, Claus Klitholm og Thomas Dyhr Martinus.

Sperto

Ladebranchen

Clever


Clever er fremtidens mobilitet i dag – med opladning som passer dig. Her får du energien og netværket, der gør elbilen til et nemt og åbenlyst valg i din hverdag. Og vi er med dig både hjemme og ude. Henrik Skyggebjerg er kontaktperson hos Clever.

E.ON

E.ON Mobility tilbyder Danmarks største offentlige netværk af ladeløsninger og sikrer dermed problemfri omstilling til grøn transport. På forespørgsel tilpasser vi fremtidssikre løsninger til gavn for private, boligforeninger, erhvervslivet såvel som til offentlige myndigheder.

Sperto, Erik Thrane

Sperto er Danmarks åbne ladenet med adgang for alle elbilister uden abonnement. Sperto har endvidere fokus på at levere attraktive ladeløsninger til boligforeninger samt virksomheder og deres medarbejdere.


Spirii udvikler og tilbyder intelligent og fremtidsssikret opladning til kunder med elbil. Spirii tilstræber innovative ladeprodukter af højeste kvalitet og udvikler ladeløsninger, der gør det nemmere for virksomheder, kommuner og boligforeninger at tilbyde opladning til kunder, medarbejdere, flådebiler og beboere, der kører elbil. Vi arbejder ud fra princippet om, at vores kunder – og deres kunder, altid skal have adgang til enkel og intelligent opladning.

Virksomheder og interesseorganisationer 

Brintbiler.dkBrintbiler.dk

På Brintbiler.dk kan du følge med i, hvad der sker i Danmark og globalt inden for brintbiler og brinttankstationer. Tejs Laustsen Møller er kontaktperson.

Clever

Dansk Elbil Alliance
Dansk Elbil Alliance

Dansk Energi/Dansk Elbil Alliance er en interesseorganisation, der samler hele værdikæden, herunder energiselskaber, bilmærker, komponentleverandører og forskere i et samarbejde om at skabe de bedste vilkår for eldrevne køretøjer, som fremtidens transportløsning. Lærke Flader er branchechef og kontaktperson i Dansk Elbil Alliance.

DTU ElektroDTU Elektro

Institut for Elektroteknologi er det førende DTU-institut indenfor elektroteknologi. Vores mål er at sikre forskning og ingeniørmæssig uddannelse på højeste internationale niveau. Peter Bach Andersen er kontaktperson hos DTU Elektro.

Elbilforening FDELElbilforening FDEL

Elbilforeningen FDEL er de danske elbilisters forbrugerorganisation. Foreningen arbejder for at fremme elbilisme i Danmark og for den grønne omstilling af transporten. Vi gennemfører projekter i samarbejde med forskellige partnere. Camilla Nesser Thomsen er kontaktperson hos FDEL.

FDM

FDM varetager bilisternes interesser og arbejder bl.a. for en afvikling af registreringsafgiften, bedre trafiksikkerhed, mere hensynstagen til miljøet, bedre infrastruktur og bedre forbrugersikkerhed.

Tænketanken Concito

CONCITO er et af Danmarks største grønne netværk og har til formål at medvirke til en lavere udledning af drivhusgasser og en begrænsning af skadevirkningerne af den globale opvarmning. Tænketanken CONCITO arbejder med partnerskab mellem politikere, erhvervsliv og borgere - stat, marked og civilsamfund. Henrik Gudmundsson er kontaktperson hos Concito.Ovenstående liste med CPH Electrics samarbedjspartnere vil løbende blive opdateret og er derfor ikke udtømmende. Ønsker du som samarbejdspartner at blive tilføjet til listen, kontakt os da venligst på mail.


Læs mere om Copenhagen Electric: Vores projekter, tilbud m.m.


Redaktør