Samarbejdspartnere

For at nå visionen om at blive en førende elbilregion i Europa skaber Copenhagen Electric et tæt samarbejde med konsulenter, virksomheder og organisationer.

Fem personer rundt om et bord.

​Copenhagen Electrics primære opgave er at fungere som sparringspartner og projektinitiator. Vi skaber tætte samarbejder med konsulenter, virksomheder og organisationer- i og uden for Danmark – og faciliterer indsatsen for den grønne omstilling til e-mobilitet. 


Du kan under hver konsulent se hvilke projekter de har været en del af.

Samarbejdspartnere

Konsulenter

4-Leaf Consulting

Se hvilke projekter 4-Leaf Consulting har medvirket i her.

Carless Consulting

Se hvilke projekter Carless Consulting har medvirket i her.


CONCITO

Se hvilke projekter CONCITO har medvirket i her.


COWI
Se hvilke projekter COWI har medvirket i her.her.


Fremsyn

Se hvilke projekter Fremsyn har medvirket i her.


Gate21

Se hvilke projekter Gate21 har medvirket i her.


G-Consulting, Anders Gadsbøl

Se hvilke projekter G-Consulting har medvirket i her.


Hoe360 ConsultingHOE360 Consulting, Mette Hoé

Se hvilke projekter Hoe360 Consulting har medvirket i her.


Lasse Altmann

Se hvilke projekter Lasse Altmann har medvirket i her.


LWTS CONSULTING 2016, Thomas Troels-Smith 

Se hvilke projekter LETS Consulting har medvirket i her.


Rambøll

Rambøll

Rambøll

Se hvilke projekter Rambøll har medvirket i her.


Raskgreentech

Se hvilke projekter Raskgreentech har medvirket i her.


Trivector

Se hvilke projekter Trivector har medvirket i her.

Sperto

Ladebranchen

Clever

Clever er fremtidens mobilitet i dag – med opladning som passer dig. Her får du energien og netværket, der gør elbilen til et nemt og åbenlyst valg i din hverdag. Og vi er med dig både hjemme og ude. Henrik Skyggebjerg er kontaktperson hos Clever.

E.ON

E.ON Mobility tilbyder Danmarks største offentlige netværk af ladeløsninger og sikrer dermed problemfri omstilling til grøn transport. På forespørgsel tilpasser vi fremtidssikre løsninger til gavn for private, boligforeninger, erhvervslivet såvel som til offentlige myndigheder.

Sperto, Erik Thrane

Sperto er Danmarks åbne ladenet med adgang for alle elbilister uden abonnement. Sperto har endvidere fokus på at levere attraktive ladeløsninger til boligforeninger samt virksomheder og deres medarbejdere.

Spirii udvikler og tilbyder intelligent og fremtidsssikret opladning til kunder med elbil. Spirii tilstræber innovative ladeprodukter af højeste kvalitet og udvikler ladeløsninger, der gør det nemmere for virksomheder, kommuner og boligforeninger at tilbyde opladning til kunder, medarbejdere, flådebiler og beboere, der kører elbil. Vi arbejder ud fra princippet om, at vores kunder – og deres kunder, altid skal have adgang til enkel og intelligent opladning.

Virksomheder og interesseorganisationer 

Brintbiler.dkBrintbiler.dk

På Brintbiler.dk kan du følge med i, hvad der sker i Danmark og globalt inden for brintbiler og brinttankstationer. Tejs Laustsen Møller er kontaktperson.

Clever

Dansk Elbil Alliance
Dansk Elbil Alliance

Dansk Energi/Dansk Elbil Alliance er en interesseorganisation, der samler hele værdikæden, herunder energiselskaber, bilmærker, komponentleverandører og forskere i et samarbejde om at skabe de bedste vilkår for eldrevne køretøjer, som fremtidens transportløsning. Lærke Flader er branchechef og kontaktperson i Dansk Elbil Alliance.

DTU ElektroDTU Elektro

Institut for Elektroteknologi er det førende DTU-institut indenfor elektroteknologi. Vores mål er at sikre forskning og ingeniørmæssig uddannelse på højeste internationale niveau. Peter Bach Andersen er kontaktperson hos DTU Elektro.

Elbilforening FDELElbilforening FDEL

Elbilforeningen FDEL er de danske elbilisters forbrugerorganisation. Foreningen arbejder for at fremme elbilisme i Danmark og for den grønne omstilling af transporten. Vi gennemfører projekter i samarbejde med forskellige partnere. Camilla Nesser Thomsen er kontaktperson hos FDEL.

FDM

FDM varetager bilisternes interesser og arbejder bl.a. for en afvikling af registreringsafgiften, bedre trafiksikkerhed, mere hensynstagen til miljøet, bedre infrastruktur og bedre forbrugersikkerhed.

Tænketanken Concito

CONCITO er et af Danmarks største grønne netværk og har til formål at medvirke til en lavere udledning af drivhusgasser og en begrænsning af skadevirkningerne af den globale opvarmning. Tænketanken CONCITO arbejder med partnerskab mellem politikere, erhvervsliv og borgere - stat, marked og civilsamfund. Henrik Gudmundsson er kontaktperson hos Concito.


Ovenstående liste med CPH Electrics samarbedjspartnere vil løbende blive opdateret og er derfor ikke udtømmende.


Læs mere om Copenhagen Electric: Vores projekter, tilbud m.m.

Redaktør