Tilbud til borgere

​Kør grønt med gode tilbud på leasing af elbil og ladeløsninger.

​​​​​

Som en del af Region Hovedstadens indsats i at fremme grøn transport, samarbejder vi med forskellige leverandører af elbiler og ladeløsninger, som tilbyder alternative løsninger, der kunne være relevante for dig.

Lej en elbil: Kør grønt i en billig elbil

Ønsker du at køre grønt med stor komfort, så kan du blandt andet benytte dig af Sixt Biludlejnings tilbud på elbiler eller varevogne. Bliv ven med miljøet og vælg en sjov, komfortabel og moderne elbil. Det har aldrig været nemmere eller billigere at leje en elbil.
Sixt tilbyder både billig korttidsleje samt månedsleje af elbiler af høj kvalitet. Når du månedslejer hos Sixt, er der ingen binding eller førstegangsydelse.
Konktakt Sixt og hør om deres aktuelle tilbud på billige, moderne elbiler:
+45 32 48 11 00  eller info@sixt.dk.  

Tilbud til forskellige behov

For at se tilbud på leasning af elbiler, bedes du bruge nedestående links:
1. Bilen alene  
2. Bilen kombineret med fri opladning hjemme og ude
 
Er du interesseret i andre tilbud på køb eller leasing af en elbil, så kontakt Copenhagen Electric på cph-electric@regionh.dk.

Ladeløsninger

Har man mulighed for at opsætte en ladeboks i hjemmet, vil dette altid være den foretrukne løsning.

Fordele ved at have en ladeløsning til hjemmet

Fordelen er, at du starter hver dag med ”friske batterier”. Samtidig opnår man en hurtigere ladetid og en nemmere håndtering af opladningen. Blandt tilbudsyderne, lever Clevers løsning op til Sikkerhedsstyrelsens anbefalinger omkring opladning af elbil. Derudover har du ubegrænset opladning både ude og hjemme.


Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for ladning til din elbil, har CleanCharge, Clever og EON forskellige tilbud. For at vide mere, er du velkommen til at kontakte Copenhagen Electric på cph-electric@regionh.dk.

Vejledning til kommuner og flådeejere

Copenhagen Electric har udarbejdet vejledninger i samarbejde med FDEL (elbilforening) og Fremsyn om elbiler og ladeinfrastruktur til kommuner og flådeejere.

Læs vejledningerne

Der tages forbehold for fejl, prisændringer og leveringsforhold, ligesom det ikke kan garanteres, at det eller de enkelte tilbud fortsat gælder.

Redaktør