Ladestandere til elbiler

Med en elbil kan du få brug for at benytte ladestandere, når du er på farten

​​

​Har du brug for at oplade din elbil i det offentlige rum, er det naturligvis relevant at vide, hvor ladestanderne er placeret, så du nemt og bekvemt kan finde en plads med opladningsmulighed. Nogle elbiler har indbygget GPS system, der giver overblik over ladepunkter.​​


Clever​​

Landsdækkende netværk af ladestandere og hurtig opladningsstationer findes på app til både iPhone og Android telefoner. 

Oversigt over ladepunkter

Download app

Bestil opladningskort 


E.ON

Landsdækkende netværk med mere end 700 offentlige lade muligheder med strøm fra vedvarende energikilder.

Oversigt over ladepunkter​ 

Bestil opladningskort 

​​

Ladestandere på regionens hospitaler

Lad elbilen op, mens du venter på lægen, tjekker ind som ansat eller besøger en pårørende på hospitalet. På alle hospitaler i hovedstadsregionen er der opsat ladestandere til elbiler til gavn for ansatte, pårørende og patienter. 

Etableringen af flere ladestandere til elbiler på regionshospitalerne er blot én af regionens mange indsatser og initiativer for at støtte udbredelsen af grønne transportformer og støtter den politiske målsætning om at blive en førende elbilregion.

- Persontransporten fylder mere og mere i det samlede klimaregnskab, og derfor ser vi et potentiale i at få ladestandere på regionens hospitaler, da de dagligt besøges af i alt mere end 34.000 patienter, pårørende og ansatte, siger formand for miljø- og trafikudvalget Jens Mandrup (SF), og påpeger, at det også kan gøre det mere attraktivt for de mange hospitalsansatte i regionen at skifte til elbil. 

Det er elbiloperatøren CLEVER, der står for drift af ladestanderne.


Redaktør