Praktikpladser

​Den regionale praktikpladsenhed bistår erhvervsskolerne i deres arbejde med at finde og skabe nye praktikpladser - for der er praktikpladser til de unge der kan og vil.

​Der er masser af praktikpladser inden for industrien, bygge/anlæg- og kontorområdet, til unge der vil starte som elev på en erhvervsuddannelse. Som elev får dit barn et godt netværk, der hjælper til at få et job, når man er færdig med uddannelsen.

Under praktikken får dit barn løn og tager samtidig de første skridt mod en god karriere med gode løn- og ansættelsesmuligheder, når man er færdiguddannet.

Kan og vil dit barn tage et praktikforløb?

Erhvervsskolerne har et stort virksomhedsnetværk og hjælper virksomheder og elever med at få kontakt til hinanden i de fag, hvor der er ledige praktikpladser.

Tjek praktikpladsen, guiden til praktikplads eller kontakt den erhvervsskole, som dit barn overvejer at søge ind på, og hør mere om mulighederne for en praktikplads til dit barn.

Den regionale praktikpladsenhed bistår erhvervsskolerne i deres arbejde med at finde og skabe nye praktikpladser, samt informerer og vejleder virksomheder omkring sociale klausuler.

 Læs mere om praktikpladsenhedens arbejde på vores fagfolk-site

Karrierebutikken - Copenhagen Skills

Da Copenhagen Skills blev afholdt d. 26.-27. oktober 2016 kunne man i standen Karrierebutikken møde virksomheder, der har ledige praktikpladser, samt få gode råd af professionelle coaches til, hvordan man søger en praktikplads.

Du kan læse mere om Karrierebutikken her.

Du kan læse mere om Copenhagen Skills her.

Du kan også downloade de flotte postkort med gode råd og vejledning til, hvordan man søger en praktikplads og hvordan man som forældre hjælper sit barn i søgningen her:

Gode råd fra virksomhederne

Hjælp dit barn på vej

Redaktør