Har du en god idé?

​Region Hovedstaden har de senere år haft fokus på medarbejderinnovation. Som udledning af dette kan ansatte nu tilmelde sig et kursus der rummer 5 heldagsworkshops, der skal hjælpe med at udvikle deres idé.

Vent...

​Kursusforløb

Har du en god ide, du gerne vil arbejde med?​ Det kan være en ny proces, en ny arbejdsgang, et nyt servicetilbud til patienter, eller et nyt produkt. Så har du mulighed for at deltage i forløbet Hverdagens Idéer. Formålet med Hverdagens Idéer er at hjælpe dig som har fået en god idé og gerne vil innovere.

Du vil blandt andet skulle undersøge det bagvedlæggende behov for din løsning for at sikre, at løsningen kan udvikles og implementeres i praksis. I forløbet skal du desuden arbejde med idégenerering, udvikling, prototyping og afslutningsvis lave en business case/forretningsmodel, som skal hjælpe dig videre med din ide.

Tilmelding
Forløbet begynder 22. oktober og udbydes til alle medarbejdere. Det er gratis at deltage. Det eneste adgangskrav er, at din afdeling godkender projektets indhold (din idé/udfordring) og afsætter de nødvendige timer for den deltagende medarbejder. 

Du kan læse mere om Hverdagens Idéer og tilmelde dig på kursusportalen:
https://kursusportalen.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=61602

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor