NeuroRehab 2019

​Konferencen NeuroRehab 2019 afholdes den 17. juni 2019 i DGI-Byen. Arrangørerne bag NeuroRehab 2017 er allerede i gang med at planlægge næste års konference. VihTek har sekretariatsfunktion. Læs mere og tilmeld dig på: www.neurorehab2019.dk

Vent...

Den første NeuroRehab konference blev afholdt med stor succes 9. oktober 2017, hvor over 400 fagfolk var samlet til konferencen i DGI-byen. Her kunne deltagerne høre om nogle af de mange projekter og initiativer, der foregår inden for neurorehabiliteringsområdet.

Planlægningen af indholdet til næste års konference er allerede i gang. Arbejdet lagde godt fra land med en workshop med repræsentanter fra hospitaler og kommuner. På workshoppen blev centrale tendenser inden for neurorehabilitering, projekter og talere med relevans for den næste konference identificeret.

NeuroRehab 2019 arrangeres af Neurologisk Klinik, Klinik for Ergo- og Fysioterapi, Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering/Traumatisk Hjerneskade og Klinik for Rygmarvsskade, Rigshospitalet i samarbejde med VihTek – Videncenter for velfærdsteknologi, Region Hovedstaden.

VihTek har igen sekretariatsfunktion for konferencen.

Læs mere og tilmeld dig på: www.neurorehab2019.dk

Har du spørgsmål til NeuroRehab 2019, er du velkommen til at kontakte:

rh-vihtek@regionh.dk


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor