Temamøde om involvering af pårørende i patienters træning

De første prøvehandlinger i Selvtræning med teknologi er gennemført. En generel erfaring fra prøvehandlingerne er, at det er svært at involvere pårørende. VihTek sætter derfor spot på pårørendes deltagelse i neurologiske patienters selvtræning under indlæggelse på neurorehabiliteringsafsnit. Arrangementet er for alle interesserede og løber af stablen hos VihTek tirsdag 7. maj 2019 kl. 14:30-15:30.

Vent...
Billede af selvtræningsteknologier

"Vi havde tænkt, at pårørende skulle være en del af patienternes selvtræning, men det er ikke lykkedes i det omfang, vi ønskede. Vi skulle have haft en klar strategi for involvering af pårørende. Det er aldrig blevet kørt i stilling, således at de pårørende er blevet involveret". (personale, Afsnit for Neurorehabilitering, Frederikssund)

Skal det lykkes at få patienter på neurologiske afdelinger til at selvtræne, kan pårørende være én tilgang. Tidligere projekter om pårørende viser, at pårørende gerne vil gøre en forskel for den patient, der har fået en hjerneskade.

Temamøde om pårørende og selvtræning

Derfor inviterer VihTek til et temamøde om pårørende og selvtræning. Ved mødet vil postdoc Rikke Guldager holde oplæg om inddragelse af pårørende. Rikkes forskning er baseret på rehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskade ved Klink for Højt Specialiseret Neurorehabilitering/Traumatisk hjerneskade, Rigshospitalet. Efter oplægget vil vi relatere oplægget til selvtræning og diskutere, hvordan denne viden kan bringes i anvendelse i fremtiden.

Tid, sted og tilmelding

Temamødet kommer til at foregå hos VihTek den 7. maj 2019 kl. 14:30-15:30, Rigshospitalet Glostrup, Valdemar Hansens vej 2, indgang 8, 9. sal.

Arrangementet er for alle interesserede. Tilmelding nødvendig til Jakob Rud Sørensen jakob.rud.soerensen.01@regionh.dk

Læs mere om projektet Selvtræning med teknologi på www.selvtræning.dk eller VihTeks hjemmeside.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor