VR-Netværket bliver forening og skifter navn

Fredag den 27. november afholdt VR-Netværket en online temadag samt stiftende generalforsamling for fremadrettet at være organiseret som en forening. Deltagelse kunne foregå med VR-briller, hvor man befandt sig i et virtuelt konferencelokal eller på en computer, hvor billede og lyd fra temadagen blev streamet live. Arrangementet blev afholdt med en masse interessante oplæg med fokus på, hvordan XR-teknologier bidrager med sociale elementer, der styrker fællesskab og social interaktion.

Vent...

Brugerdrevet netværk

VihTek startede VR-netværket i 2018 og har hele tiden haft ønske om, at netværket blev brugerdrevet. Afslutningen på temadagen blev i den forbindelse holdt som en generalforsamling, hvor netværket blev etableret som en forening. VihTek vil fortsat være repræsenteret i netværkets arbejdet med at udbrede XR inden for social og sundhedsområdet ved Kristian Birkemose Jørgensen, som blev valgt til næstformand.

Foreningens nye navn

Foreningens nye navn er XR-netværket (X-et repræsenter en overkategori for termerne (Augmented Reality, Mixed Reality samt Virtual Reality). Læs mere om foreningen her.

Hvis du vil vide mere om VihTeks arbejde med XR kan du kontakte:

rh-vihtek@regionh.dk


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor