VR og videndeling på Dokk1 i Aarhus

VihTek har i samarbejde med VR-Netværkets planlægningsgruppe og DokkX stået for et arrangement på Dokk1 i Aarhus. Fokus var på videndeling af VR-initiativer og løsninger inden for social- og sundhedsområdet i Danmark samt workshops omkring dataindsamling, spiludvikling og undervisning med VR.
Vent...
Billeder af VR udstyr fra Temadagen

Mere end 80 repræsentanter fra kommuner, videncentre, uddannelsesinstitutioner, hospitaler/regioner og private virksomheder deltog i arrangementet som ud over korte pitches til eksisterende løsninger og spændende workshops gav mulighed for at afprøve en lang række løsninger inden for social- og sundhedsområdet samt mulighed for networking og videndeling med ligesindede. Der arbejdes allerede nu på at lave flere arrangementer for de mere end 170 medlemmer af netværket.

VihTek deltager i styregruppen og arbejder ambitiøst for netværkets formål: At understøtte forskning, kvalitetssikring, udvikling og implementering af Virtual Reality og Augmented Reality i social- og sundhedsvæsenet samt social- og sundhedsuddannelserne. Læs mere om VihTeks arbejde med VR her.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor