Kondicykel tilsat Virtual Reality testet på hospital

En sensor monteret på en almindelig kondicykel og forbundet med en VR-brille giver patienter mulighed for variation i deres træning.

"Det er sjovt og motiverende at træne med VR på kondicykel", fortæller ambulante lunge- og leverpatienter, som har deltaget i en brugertest af Virtual Reality (VR) på kondicykel i samarbejde med Fysio- og Ergoterapiafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og VihTek.

Vent...

Afdelingen og VihTek har i første omgang gennemført en brugertest på otte patienter i forbindelse med deres deltagelse på holdtræning for lunge- og leverpatienter. Formålet med testen var at vurdere potentialet for en velfærdsteknologivurdering (VTV) af løsningen samt at identificere fordele og ulemper forbundet med det. Herunder kan man se en del af konklusionerne.

Brugertest - VirZOOM.PNG

Brugertesten efterfølges af en VTV (VelfærdsTeknologiVurdering) med henblik på vurdering af anvendelse af VR-løsningen VirZOOM til træning på ambulante hold for patienter med lungesygdomme. Denne test påbegyndes i forsommeren 2018.

Læs mere om VirZOOM her.

Læs brugertesten her.

Har du spørgsmål til brugertesten og det fremtidige projekt kan du kontakte:

rh-vihtek@regionh.dk


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor