Ny antologi skal inspirere til uderehabilitering

MarselisborgCentret har samlet erfaringer fra Danmark og Norge i en ny antologi, der skal inspirere til uderehabilitering. Klinik for Rygmarvsskader og Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering/Traumatisk Hjerneskade, Rigshospitalet har i fællesskab med VihTek bidraget med en artikel om udviklingen af uderehabiliteringen ved det kommende Neurorehabiliteringshus ved Rigshospitalet Glostrup.
Vent...

Uderehabilitering er in

"Det grønne er det nye sorte – uderehabilitering er in", skriver MarselisborgCentret i pressemeddelelsen til lanceringen af den ny antologi. I alt har 37 forfattere bidraget til antologien med 30 artikler. Bogen behandler begrebet uderehabilitering og historiske perspektiver på uderehabilitering. Desuden omfatter den en række artikler om praktiske erfaringer med rehabilitering i og med naturen i Danmark og Norge.

Ønsker og planer for N-Huset

Klinik for Rygmarvsskader og Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering/Traumatisk Hjerneskade, Rigshospitalet og VihTek har skrevet en artikel til antologien med udgangspunkt i de mange ønsker og planer for den kommende uderehabilitering ved Neurorehabiliteringshuset Rigshospitalet Glostrup.

Antologien lanceres og fejres 2. september i Domen i Aarhus og 11. september ved Arboretet og Terapihaven Nacadia i Hørsholm.

Se programmerne her

2. september, Aarhus:
http://www.marselisborgcentret.dk/Det-sker/2019/uderehabiliterings-seminar/

11. september, Hørsholm:
http://www.marselisborgcentret.dk/Det-sker/2019/uderehabiliteringsseminar-i--terapihaven-nacadia-og-helseskoven-octovia/

Kontakt

Kontakt Ole Mygind MarselisborgCentret for yderligere information om arrangementerne eller antologien på Ole.mygind@stab.rm.dk eller 21337668.

Kontakt Anne Marie Berg for information om VihTeks arbejde med uderehabilitering anne.marie.berg@regionh.dk eller 51445313.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor