Hvilke løsninger kan anvendes til selvtræning på hospitalet?

I forbindelse med projektet ”Selvtræning med teknologi – berigede miljøer på neurologiske afdelinger” har VihTek lavet fire afdækninger af løsninger til selvtræning. Find dem på vores hjemmeside.

Vent...

Markedsafdækning af selvtræningsløsninger

Hvordan motiverer man svært skadede patienter til selvtræning? Hvilke løsninger er lette at betjene? Kan de leve op til krav til hygiejne og it-sikkerhed på hospitalet? Er det muligt at monitorere træningen og følge patientens udvikling?

VihTeks informationsspecialister har lavet en afdækning af teknologiske løsninger til selvtræning med henblik på at finde løsninger egnet til selvtræning på neurologiske sengeafsnit. Patienternes varierede og ofte komplekse skader betyder, at selvtræning skal sammensættes med udgangspunkt i den enkeltes muligheder og behov. Løsninger til selvtræning er derfor meget forskelligartede alt efter, om patienten har udfordringer med gang og balance, med hånd-/armfunktion, med kognition, en kombination eller andet.

Afdækninger kan hentes på VihTeks hjemmesider

De første afdækninger af selvtræningsløsninger er udarbejdet på baggrund af følgende temaer:

Læs mere om projektet

Afdækningen er en del af projektet "Selvtræning med teknologi – berigede miljøer på neurologiske afdelinger", som foregår på tværs af hospitaler i Region Hovedstaden.

Er du interesseret i teknologi til selvtræning, kan du kontakte Anne Falster eller Anne Marie Berg.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor