Konferencen NeuroRehab vender tilbage i 2019 – tilmelding er nu åben

NeuroRehab afholdes næste gang mandag den 17. juni 2019 i DGI-byen, København. Forberedelserne er godt i gang, og det er nu muligt at tilmelde sig og finde foreløbigt program for konferencen på www.neurorehab2019.dk.

Vent...

Fokus på kvalitet

På NeuroRehab 2019 sætter vi fokus på kvalitet. Hvordan defineres kvalitet i neurorehabilitering? Hvem kan og skal definere kvalitet? Hvordan måler og monitorer vi kvaliteten? Og hvordan sikrer vi, at det vi måler har betydning for målgruppens hverdagsliv?

Rammer for konferencen

Der vil være plenumoplæg og tre symposier du kan vælge imellem

  • Forskning som grundlag for kvalitet

  • Hvordan bruger vi data til at øge kvalitet?
  • Brugernes oplevelse af kvalitet

På markedspladsen kan du gå på opdagelse i et udbud af rehabiliterings-teknologier, hjælpemidler og produkter til pleje, der alle er relevante i neurorehabilitering. Du kan også møde patientforeningerne der præsenterer deres aktiviteter, der understøtter neurorehabiliteringen. Booking af stande er nu åben – klik her for at bestille.

I fordybelsesrumme kan du finde en række eksempler på igangværende rehabiliteringsprojekter, forskningsprojekter og kompetenceudvikling inden for neurorehabilitering. Læs mere om konferencen og tilmeld dig her.

Læs også Magasinet Plejes artikler om Neurorehab 2019 herunder

Arrangører:

Neurorehabiliteringskonferencen, NeuroRehab 2019, arrangeres i samarbejde mellem følgende klinikker og enheder fra Rigshospitalet og Region Hovedstaden

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor