Se det spændende program til NeuroRehab 2019

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere programmet til NeuroRehab 2019. Programmet byder på plenumoplæg og tre forskellige symposier, der alle belyser det overordnede tema: Kvalitet i neurorehabilitering.
Vent...

Tema: Kvalitet i neurorehabilitering

Temaet for NeuroRehab 2019 er kvalitet i neurorehabilitering. Hvad er kvalitet indenfor neurorehabilitering? I et felt med varierende evidens søger vi stadig mod at øge kvaliteten af vores indsatser, men hvordan gør vi det? På NeuroRehab2019 sætter vi fokus på netop dette. 


På konferencen bliver forskellige perspektiver på kvalitet i neurorehabilitering præsenteret og diskuteret. På tre symposier bliver der dykket ned i konkrete metoder og erfaringer, der alt sammen handler om at øge kvaliteten i praksis. 

Gå på opdagelse

I fordybelsesrummet og på tagterrassen kan du gå på opdagelse i igangværende rehabiliteringsprojekter, forskningsprojekter og kompetenceudvikling. Du kan desuden møde 10 firmaer, der alle har produkter inden for neurorehabilitering.
Læs mere om konferencen på  www.neurorehab2019.dk

Tilmelding og arrangørerne bag Neurorehab 2019

Skynd dig at tilmelde dig selv og dine kollegaer. I 2017 havde vi over 100 personer på venteliste, da tilmeldingen lukkede. Tilmeld dig her.

NeuroRehab 2019 arrangeres af følgende klinikker fra Rigshospitalet: Neurologisk Klinik, Klinik for Ergo- og Fysioterapi, Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering/Traumatisk Hjerneskade og Klinik for Rygmarvsskader i samarbejde med VihTek – Videncenter for velfærdsteknologi, Region Hovedstaden.


Har du spørgsmål til NeuroRehab 2019, er du velkommen til at kontakte 

rh-vihtek@regionh.dk

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor