NordicProof partnermøde hos VihTeK

​Der var fint besøg hos VihTek i dagene fra d. 20-22 marts, hvor partnere fra NordicProof mødtes på Rigshospitalet Glostrup.

NordicProof er en sammenslutning af anerkendte testcentre fra sundhedsinstitutioner i Sverige, Norge, Finland og Danmark, der tilbyder innovatører mulighed for at få testet deres løsninger.

Vent...

Med NordicProof får innovatører adgang til testfaciliteter og mulighed for at gennemføre standardiserede tests i kliniske miljøer på hospitaler i hele Norden. I netværket foregår der desuden kompetenceudvikling og videndeling mellem de hospitalsbaserede testfaciliteter. Netværket er lanceret i 2017 med støtte fra Nordic Innovation som hører under Nordisk Ministerråd.

En mulighed for danske virksomheder

Også danske virksomheder har mulighed for at benytte sig af NordicProof. Tilsammen kan NordicProofs partnere teste inden for mange fagfelter og danske løsninger kan afprøves i flere nordiske lande samtidig. I dag kommer størsteparten af de virksomheder, der kontakter NordicProof fra Norge. Derfor skal der gøres en indsats for at øge kendskabet til NordicProof blandt virksomheder i Danmark, Sverige og Finland.

Læs mere om partnerne og testmulighederne i NordicProof her: https://www.nordicproof.org/.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor