VihTek stiller skarpt på procesevaluering

Den 30. oktober 2019 blev det "9. Symposium for forskning og udvikling i fysio- og ergoterapi i Region Hovedstaden" afholdt på Nordsjællands Hospital i Hillerød. VihTek var repræsenteret med et oplæg om procesevaluering.

Vent...
Billede af oplæg fra symposium

Procesevaluering gør dig klogere på implementeringsprocessen

En procesevaluering åbner implementeringsprocessens "sorte boks". Det var hovedbudskabet, da VihTek holdt oplæg om projekt "Fysisk Aktiv i Neurorehab" på 9. Symposium for forskning og udvikling i fysio- og ergoterapi i Region Hovedstaden. Med projektet "Fysisk Aktiv i Neurorehab" skaber man rammer, der faciliterer til fysisk aktivitet blandt patienterne ved hjælp af teknologiske træningsløsninger og understøttende arbejdsgange. Samtidig bygger projektet på en procesevalueringsmetode, der danner grundlag for at klarlægge fremmende og hæmmende faktorer for implementeringen af teknologiske løsninger i neurorehabiliteringen.

Det "9. Symposium for forskning og udvikling i fysio- og ergoterapi i Region Hovedstaden" blev afholdt på Nordsjællands Hospital i Hillerød den 30. oktober 2019. Der var oplæg fra terapeuter og andre aktører med tilknytning til klinisk praksis om ny forskning og aktuelle udviklingsprojekter både på hospitalerne og tværsektorielt.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor