VihTek tilbyder research på velfærdsteknologiske løsninger

Som et nyt tiltag tilbyder VihTek regionens hospitaler og regionale tilbud hjælp til at gennemføre research på velfærdsteknologiske løsninger.

I VihTek er det almindelig praksis at indlede et udviklingsprojekt eller en test med en afdækning af, hvilke løsninger, der allerede findes på markedet og/eller research på dokumentation af erfaringer og effekter. Denne service er nu blevet tilgængelig for hospitaler og regionale tilbud i Region Hovedstaden

Ønsker man at få VihTeks hjælp til research på velfærdsteknologiske løsninger, skal man beskrive sin researchopgave i en formular, som tilgås via VihTeks hjemmeside. Herefter vil man blive kontaktet af vores informationsspecialist Sune Mølgård Faber, som i samarbejde med jer vil præcisere opgaven.

Ambitionen med at tilbyde researchopgaver til regionale parter er, at test, implementering og indkøb af velfærdsteknologi baseres på viden om, hvilke løsninger, der fungerer bedst og er mest relevante i den konkrete sammenhæng.

VihTek formidler løbende resultater af research, som vi vurderer kan have relevans for andre via siden "Research til projekter" på vores hjemmeside.

Redaktør