VihTek udforsker fremtidens velfærdsteknologier på messe i Seoul

VihTek tog den lange tur til Sydkorea for at deltage i Korea International Medical & Hospital Equipment Show (KIMES), der blev afholdt i Seoul fra d.15-18 marts. Messen sætter hvert år rammen for et mekka af nye sydkoreanske velfærdsteknologier. Her mødte VihTek bl.a. tre virksomheder, der kom med deres bud på fremtidens velfærdsteknologier.

Vent...

Hvert år bliver messen KIMES afholdt, hvor alle virksomheder i Sydkorea, der arbejder med velfærdsteknologier, inviteres og udstiller deres teknologier. Det var i denne sammenhæng, at Korea Trade Investement Promotion Agency (KOTRA) inviterede Region Hovedstaden til at deltage og at udforske fremtidens velfærdsteknologer. Afdelingsleder Charlotte Kira Kimby og udviklingskonsulent Tina Strid Carstensen deltog på vegne af Region Hovedstaden.

Ud over at orientere sig på messen mødtes VihTek med ti virksomheder med produkter, der kan være relevante for Region Hovedstaden. Se f.eks.
(ww.walkbot.co.kr
www.walkbot.co.krwww.walkbot.co.krwww.walkbot.co.krwww.walkbot.co.kr), (www.esealtech.comwww.esealtech.com) og (www.ntrobot.netwww.ntrobot.net).

VihTek var desuden på besøg på to hospitaler, der anvender avancerede genoptræningsteknologier til patienter med rygmarvsskade eller skader efter apopleksi.

Trods en kort tur fik VihTek et indblik i, hvad Sydkorea kan byde på af fremtidige velfærdsteknologier.

Vil du høre mere om rejsen, kan du kontakte udviklingskonsulent Tina Strid Carstensen  eller leder af VihTek Charlotte Kira Kimby.lkbot.co.kr

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor