Ergo- og Fysioterapien og Hjerteambulatoriet ved Bispebjerg og Frederiksberg Hospital tester applikationer til hjemmetræning.

COVID-19-pandemien har skabt et større fokus på telemedicin i Region Hovedstaden. I forsøget på at begrænse smittespredningen blandt udsatte patientgrupper bliver der arbejdet med telerehabilitering ved Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Vent...

Gennem det seneste år har det været forbundet med betydelig risiko for smitte at gennemføre holdbaseret fysisk træning for patienter i hjerterehabilitering. Derfor har patienterne været nødsaget til at gennemføre deres fysiske træning i eget hjem.

Exorlive Go & Genoptræn.dk

Nu tester Ergo- og Fysioterapien, Hjerteambulatoriet ved Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og VihTek de to træningsapplikationer Exorlive Go og Genoptræn.dk. Patienterne inkluderes i testen og skal træne med først den ene applikation i tre uger, og så med den anden løsning i tre uger. Patienterne får et individuelt tilrettelagt træningsprogram og vil i løbet af testen være tilknyttet en af ambulatoriets fysioterapeuter.

Tidligere erfaringer

I foråret 2020 gennemførte Ergo- og Fysioterapien, Hjerteambulatoriet ved Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og VihTek den første test af applikationen Optimov til hjemmetræning. Patienterne fandt det mere motiverende at træne med en virtuel træningsmakker fremfor at få udleveret et stykke papir med et træningsprogram.Læs om testen h

Ønsker du at vide mere om projektet, kan du kontakte projektmedarbejder Mathias Alling Mathias Aalling eller udviklingskonsulent og fysioterapeut Jakob Rud SørensenJakob Rud Sørensen.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor